WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Foto van de dag

w20150330.jpgHet moet rond 2005 geweest zijn dat we gestart zijn met het plaatsen van borstvoedingfoto's op borstvoeding.com. Dat was in die tijd bijzonder. Je foto met je kind op het internet, zichtbaar voor iedereen... Dan stelde je wel een daad. Al gauw hadden we zoveel foto's dat we gemakkelijk elke dag een nieuwe foto konden plaatsen. We maakten borstvoeding zichtbaar. En dat was vooral wat we wilden bereiken.
In 2016 komen er allengs minder foto's binnen. Moeten we er vaker om vragen. In 2017 moeten we er te vaak om vragen. En ja, wat blijkt: moeders geven aan dat ze niet meer zo zitten te wachten op borstvoedingfoto's. Moeders willen content zien.

Wij hebben ons doel bereikt: we hebben borstvoeding zichtbaar gemaakt. En daarbij zijn er andere mogelijkheden gekomen om te laten zien, als je dat wilt, dat je je kind aan de borst voedt. Zoals op Facebook en via Instagram.
Dus daarom stoppen we met de 'foto van de dag'. Op de website is nu een systeem actief dat automatisch elke dag een foto plaatst. Dit systeem put uit een archief van enkele duizenden foto's.

Heb je een mooie foto die je graag met ons wilt delen? Je bent altijd welkom. Mail je zo groot mogelijke foto naar de redactie. We gaan jouw foto dan beslist ook ergens gebruiken. Bij een update van een artikel, bij een nieuwsbericht of op een andere manier op borstvoeding.com.

Toestemming

Met het insturen van de foto's geef je toestemming voor publicatie op borstvoeding.com en eventueel ook op de FaceBookpagina van Kenniscentrum Borstvoeding.

Kijk voor de eerder geplaatste foto's in het fotoarchief en in het oude foto van de week archief.
We kijken met spanning uit naar jullie foto's!

Groet van Stefan Kleintjes, lactatiekundige Groningen-Bedum en kinderdiëtist.

Gerelateerde artikelen

Foto van de dag: Zolang mijn borst geeft... #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-19://1 2020-02-19T17:03:02Z 2020-02-19T17:03:02Z Van gewoon eten moet hij niet zoveel van hebben, af en toe een hapje. Hij groeit en bloeit op moedermelk en ik ben ongelofelijk trots op hem en op mezelf. We gaan nog (hopelijk) lang door…of zoals gezegd in de film Tietzat: zolang mijn borst geeft, geef ik borst. Vriendelijke groet, Evelien Redactie

W20111217.jpg

Van gewoon eten moet hij niet zoveel van hebben, af en toe een hapje. Hij groeit en bloeit op moedermelk en ik ben ongelofelijk trots op hem en op mezelf. We gaan nog (hopelijk) lang door…of zoals gezegd in de film Tietzat: zolang mijn borst geeft, geef ik borst. Vriendelijke groet, Evelien


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact