Foto van de dag

w20150330.jpgHet moet rond 2005 geweest zijn dat we gestart zijn met het plaatsen van borstvoedingfoto’s op borstvoeding.com. Dat was in die tijd bijzonder. Je foto met je kind op het internet, zichtbaar voor iedereen… Dan stelde je wel een daad. Al gauw hadden we zoveel foto’s dat we gemakkelijk elke dag een nieuwe foto konden plaatsen. We maakten borstvoeding zichtbaar. En dat was vooral wat we wilden bereiken.
In 2016 komen er allengs minder foto’s binnen. Moeten we er vaker om vragen. In 2017 moeten we er te vaak om vragen. En ja, wat blijkt: moeders geven aan dat ze niet meer zo zitten te wachten op borstvoedingfoto’s. Moeders willen content zien.

Wij hebben ons doel bereikt: we hebben borstvoeding zichtbaar gemaakt. En daarbij zijn er andere mogelijkheden gekomen om te laten zien, als je dat wilt, dat je je kind aan de borst voedt. Zoals op Facebook en via Instagram.
Dus daarom stoppen we met de ‘foto van de dag’. Op de website is nu een systeem actief dat automatisch elke dag een foto plaatst. Dit systeem put uit een archief van enkele duizenden foto’s.

Heb je een mooie foto die je graag met ons wilt delen? Je bent altijd welkom. Mail je zo groot mogelijke foto naar de redactie. We gaan jouw foto dan beslist ook ergens gebruiken. Bij een update van een artikel, bij een nieuwsbericht of op een andere manier op borstvoeding.com.

Toestemming

Met het insturen van de foto’s geef je toestemming voor publicatie op borstvoeding.com en eventueel ook op de FaceBookpagina van Kenniscentrum Borstvoeding.

Kijk voor de eerder geplaatste foto’s in het fotoarchief en in het oude foto van de week archief.
We kijken met spanning uit naar jullie foto’s!

Groet van Stefan Kleintjes, lactatiekundige Groningen-Bedum en kinderdiëtist.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden