Geboortestickers: maak de geboorte van jouw kind op creatieve wijze bekend

geboortesticker-jongen-geboorte-stikker-raamsticker-baby-550x550.jpgBen je op dit moment in verwachting en zoek je naar een creatieve manier om de geboorte van jouw kind kenbaar te maken aan de wereld? Heb je dan wel eens gedacht aan geboortestickers? Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en kunnen gepersonaliseerd worden op basis van jouw wensen en de gegevens van je kindje. Met geboortestickers beschik je over een bijzonder leuke manier om de hele wereld te laten weten dat jullie spruit geboren is. Maar hoe gaat dat eigenlijk precies in zijn werk en wat zijn de voordelen van geboortestickers?

De talloze voordelen van geboortestickers

Vanaf het moment dat je de eerste positieve test in je handen hebt, droom je over de bevalling en de eerste ontmoeting met jullie kleintje. Als jullie kindje eenmaal geboren is, wordt het hoog tijd om aan de wereld kenbaar te maken hoe trots jullie zijn. Het liefst schreeuw je van de daken wat voor een wonder jullie op de wereld hebben gezet. Natuurlijk zijn er tegenwoordig heel veel verschillende manieren om jouw woning te versieren met de gegevens van je kindje, maar niet alle manieren zijn geschikt voor elke woning. Zo zie je geregeld dat er een geboortebord in de tuin staat bij kersverse ouders.

geboortesticker-meisje-jongen-goedkoop-muurstickerstunter-raamsticker-sterren-handgeschreven-lettertype-550x550.jpegTegenwoordig lijkt het motto zelfs: hoe gekker, hoe beter. Waar je eerst een standaard bord met naam, gewicht en lengte zag staan, zie je nu ook baby’s, ooievaars en beschuit met muisjes als bord. Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk, maar niet altijd even praktisch. Als je in een flat woont, is het vaak niet mogelijk om een groot geboortebord neer te zetten en ook als de voortuin al niet te groot is, is dit geen aanrader. In deze gevallen is een geboortesticker een prima alternatief. Bovendien is een geboortesticker veel gemakkelijker te plaatsen én is dit mogelijk in elke woning. Je plakt hem simpelweg op de ruit en je hebt er weken- of misschien wel maandenlang plezier van. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Voor welke geboortesticker kies je?

De keuze uit geboortestickers is eindeloos. Je kunt niet alleen kiezen uit diverse maten, maar ook kleuren. Hierdoor kan je de geboortesticker helemaal aanpassen naar je eigen smaak en wensen. Ben je niet zo van het blauw of roze? Kies dan voor een neutrale kleur en laat de naam van je kindje eruit springen! Het is soms ook mogelijk om zelf een ontwerp te verzinnen voor de sticker. Zo personaliseer je de sticker helemaal naar eigen wens.

Tip: wil je echt iets unieks en iets wat past bij jullie gezin? Laat dan de voorkant van jullie geboortekaartje afdrukken op een geboortesticker. Dat is pas een leuke manier om de geboorte van jullie kindje kenbaar te maken!

Geboortestickers vind je ook op

PS: dit is de advertentiepagina van Geboortestickers, sponsor van Kenniscentrum Borstvoeding. Lees hier meer over het advertentiebeleid.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Gerelateerde artikelen