WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Horigen informatie over 3D Borstschilden

Horigen biedt je drie maten borstschilden. De silicone 3D schilden omsluiten de tepel en tepelhof vanzelf en nauwkeurig zodat ze compressie kunnen geven en zo melk uit de borst masseren. De kolfopbrengst met Horigen is daarom doorgaans groter dan met een conventioneel borstschild.

3D, masserende schilden zijn beschikbaar in maat 24mm en 25mm. Ze omsluiten de tepel en tepelhof nauwkeurig zodat ze zelfs onder tepelmaat 19mm perfect melk kunnen kolven. Uiteraard zijn er moeders die met tepelmaat hoger dan 27mm kolven.
Het conventionele schild meet 30mm en met passende inleg verklein je naar 27mm. Conventionele schilden hebben geen 3D werking.
Bij een conventioneel schild zorg je ervoor dat de tepel vrij op en neer in de tunnel kan bewegen. Het grootste deel van het tepelhof blijft in het borstschild.

107PP

Horigen 3D 24mm schild. Het 24mm silicone schild past zich aan de vorm van een 24mm tepel (plus kleiner) en tepelhof aan; dit zorgt voor een perfect vacuüm, is meer comfortabel dan harde borstschilden en is hygiënisch te reinigen.
Connector en borstschild zijn los van elkaar te maken; makkelijk wanneer je een handsfree kolfBH wilt gebruiken.
Een 107PP kolfschild is om te bouwen naar handkolf.

109PP

Horigen 3D 25mm schild. Het 25mm silicone schild past zich aan de vorm van een 25mm tepel (plus kleiner) en tepelhof aan; dit zorgt voor een perfect vacuüm, is meer comfortabel dan harde borstschilden en is hygiënisch te reinigen. 109PP is geschikt voor een vollere en stevige borst.
Connector en borstschild zijn aan elkaar verbonden en niet los te koppelen.
Een 109PP kolfschild en eendenbekventiel bestaat uit een stuk. De overgang naar de tunnel is gepoederd zodat de tepel en tepelhof beschermd worden tegen schuring.
Geen mogelijkheid tot ombouw naar handkolf.

113PP

Horigen 113PP kolfset 27-30mm. Het 30mm schild met eventuele 27mm silicone inleg is een conventioneel schild. Het geeft geen compressie op tepel en tepelhof. De silicone inleg is bij de overgang naar de tunnel gepoederd zodat de tepel en tepelhof beschermd worden tegen schuring.
Een 113PP kolfschild is om te bouwen naar een handkolf.

De silicone inleg

De silicone inleg is een simpel hulpmiddel in de situatie waarbij voor jou het kolfschild toch te groot blijkt. Deze is los te bestellen.
Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact