banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Tantemelk

kolfervaring4.jpgZwanger van een drieling! Wat komt er dan allemaal op je af!
Onzekerheid, bezorgde dokters, overbezorgde omgeving, vele echo’s, ziekenhuisbezoeken, een grotere auto en een zus die vanaf moment één vastbesloten is te helpen met het voeden van de kindjes.

Zelf zwanger van haar derde eenling, start ze bij 37 weken met kolven. Resultaat: een doos vol spuitjes met colostrum. Om na de geboorte van haar dochter gelijk weer aan de slag te gaan met de kolf, elke dag, de productie loopt op, de vriezer raakt vol.
Ondertussen groeit de drieling gestaag en blijft zo lang mogelijk binnen, in moeders buik. En dan komt de dag dat ze geboren worden. Piepklein en zo kwetsbaar. Drie prachtige lieve meisjes.

kolfervaring5.jpgTante waakt als een leeuwin over haar colostrum en zorgt er eigenhandig voor dat deze melk in perfecte staat bij de meisjes in het ziekenhuis wordt aangeleverd.
Wat hebben ze een goeie start! De artsen besluiten dat een toch wel risicovolle behandeling tegen ernstige darminfectie niet nodig is, dankzij de Tantemelk.

kolfervaring6.jpgAls de meisjes 3,5 week zijn mogen en moeten moeder en twee meisjes naar huis en zou de kleinste alleen achter moeten blijven in het ziekenhuis. Gelukkig is daar weer die tante die haar nichtjes thuis live kan voeden terwijl hun moeder bij hun zusje in het ziekenhuis kan zijn!

kolfervaring7.jpgDe drieling, nu bijna een jaar, drinkt alweer een tijdje alleen hun eigen moeders melk en de inmiddels lege vriezer staat weer te koop. Maar dan toch, heel af en toe, nog een live slokje bij hun tante, omdat die Tantemelk zulke mooie herinneringen oproept en ook zó heerlijk smaakt!

Maaike

Gerelateerde artikelen

Foto van de dag: Veel gebeurd #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-10-17://1 2018-10-17T18:03:02Z 2018-10-17T18:03:02Z Dit is mijn lieve zoon Lenz van 3 juni 2015. Hij heeft al heel wat meegemaakt. Drie weken te vroeg geboren maar de dag erna lekker naar huis. Na 5 dgn opgenomen met geelzucht. Na 4 dgn eindelijk naar huis, maar 2 dgn later weer bij de EHBO vanwege de hielprik die 2x afwijkend was op de schildklier. Heel wat prikjes verder, bleek toch alles in orde te zijn. Gelukkig drinkt Lenz vanaf het eerste moment heel goed en krachtig bij mama. Grote zus Lynn, (11 juli 2013) dronk 19 mnd bij mama en hopelijk gaat Lenz dit ook doen. Redactie

w20151124.jpg

Dit is mijn lieve zoon Lenz van 3 juni 2015. Hij heeft al heel wat meegemaakt. Drie weken te vroeg geboren maar de dag erna lekker naar huis. Na 5 dgn opgenomen met geelzucht. Na 4 dgn eindelijk naar huis, maar 2 dgn later weer bij de EHBO vanwege de hielprik die 2x afwijkend was op de schildklier. Heel wat prikjes verder, bleek toch alles in orde te zijn. Gelukkig drinkt Lenz vanaf het eerste moment heel goed en krachtig bij mama. Grote zus Lynn, (11 juli 2013) dronk 19 mnd bij mama en hopelijk gaat Lenz dit ook doen. Iris

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
9e druk: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten
Het Nieuwe Borstvoeding Boek, geschreven door Gonneke & Stefan
meer info