WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!

Welkom!

Wij vragen elk lid onderstaand bericht door te lezen.

GROEPSREGELS

  • Alle adviezen, berichten en tips die gegeven worden door leden moeten aansluiten bij de #Kleintjesmethode.
  • Reageer met respect naar anderen. Schelden is niet toegestaan.
  • Reclame is in geen enkele vorm toegestaan. Dit betreft links naar webshops of het noemen van webshops of winkels, verwijzingen hier naar of het noemen van merknaam. Ook het linken naar externe websites is niet toegestaan (alleen in overleg met beheer). Verwijzingen naar andere fb groepen zijn eveneens niet toegestaan.
  • Verwijzingen naar blogs zijn niet toegestaan, behalve van de met Kenniscentrum Borstvoeding samenwerkende goedgekeurde blogs. Dit betreft o.a. blogs van Eurolac en De Groene Vrouw, Dolle Moeder. Bij twijfel contacteer je admins.
  • Vragen om materiaal voor andere doeleinden dan deze groep alleen in overleg vooraf met admin.
  • Het blokkeren van een of meerdere admins is niet toegestaan. Daardoor kunnen zij geen reacties lezen en is het beheer van de facebookpagina niet mogelijk.
  • Het onderwerp van deze groep is de bijvoeding, ofwel (starten met) vaste voeding volgens de #Kleintjesmethode, niet de groei of de borstvoeding. Iedereen kan antwoorden op bijvoedingsvragen, zolang dat antwoord in lijn is met de #Kleintjesmethode. Vragen over groei of borstvoeding worden beantwoord door Gonneke van Veldhuizen-Staas, lactatiekundige NLG.
  • Het publiceren of maken van foto's uit boeken is niet toegestaan en mag niet gepost worden, kopieën vallen hier ook onder. Dat is wettelijk gezien schending van het auteursrecht.
  • Ben je het niet eens met de groepsregels? Stuur dan een PB naar de admins. Zet je bezwaren niet in de groep.

Het niet volgen van de groepsregels kan een uitschakeling opleveren van een lid, voor maximaal 24 uur. Elk lid kan twee waarschuwingen ontvangen waarna verwijdering uit de groep zal plaats vinden.

ADVIES

We raden elke ouder aan om het boek 'Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 leren zelf eten' van Stefan Kleintjes te lezen. Hier staat enorm veel informatie in omtrent deze methode en de combinatie met borstvoeding, samenslapen en nog veel meer!
Deze groep adviseert ouders naar aanleiding van de methode voor bijvoeden van kinderen vanaf zes maanden via de #Kleintjesmethode. Ouders, grootouders, gastouders en/of professionals kunnen in deze groep informatie lezen omtrent deze methode, vragen stellen en/of om ervaringen vragen van andere ouders.

ADMIN

Soms zal je het niet 'eens' zijn met een antwoord wat een admin geeft. Dat kan natuurlijk. Wij bepalen niet hoe jij je kind te eten geeft. Wij adviseren alleen. Je kan met dit advies aan de slag gaan of je laat dit advies het ene oor in en het andere oor uit glijden. Wij proberen te adviseren aan iedereen die op de hoogte is van de methode.
Stefan Kleintjes zal met zijn adviezen zich ook niet altijd 100% houden aan de lijsten of geschreven tekst.

90% Van de gestelde vragen in de groep kan je zelf terug vinden in Stefan Kleintjes zijn boek: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 leren zelf eten of op de website van Kenniscentrum Borstvoeding.

Vragen die admins niet kunnen beantwoorden worden frequent met Stefan Kleintjes besproken en het antwoord gegeven op de groep zodat elk lid op de hoogte is.
Ben je het niet eens met de regels of een actie van een admin? Stuur ons dan een PB!

BELANGRIJKE LINKS


cover_vbtb300.jpeg

Veel plezier in deze groep!

De Admins:
Annelot Muijres
Gonneke Van Veldhuizen-Staas
Muidi Mooren
Janneke Kikke
Marijn Bouwman
Japke Zelf

Foto van de dag: Nadine #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-11://1 2020-07-11T16:03:03Z 2020-07-11T16:03:03Z Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik! Groet, Nadine Redactie

W20100907.jpg

Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik!
Groet, Nadine


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact