WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Vrije Geboorte; in je kracht zwanger zijn en bevallen

boek_vrijegeboorte.pngIn haar boek Vrije Geboorte neemt schrijfster Anna Myrte Korteweg, cultureel antropoloog, droomcoach en zwangerschapsbegeleider, de lezer mee op haar zoektocht naar de meest natuurlijke manier van zwanger zijn en bevallen. Een zoektocht die begon na de bevalling van haar tweede kindje die heel anders verliep dan gepland en vragen opriep als 'van wie moet je in het ziekenhuis bevallen terwijl je liever thuis wil blijven?', 'in hoeverre moet/wil je als zwangere vrouw meegaan in allerlei medische procedures?' en 'hoe komt het dat vrouwen vaak zo angstig tegen bevallen aankijken... is dat wel terecht, of worden we bang gemaakt?'

Toch is Vrije Geboorte niet geschreven als verzet tegen een ziekenhuisbevalling maar als een boek dat vrouwen inspireert om zich niet door angst te laten leiden maar te genieten van de zwangerschap, haar intuïtie te volgen en bewuste keuzes te maken. Bevallen zonder je autonomie uit handen te geven.

Vrije Geboorte is niet alleen een boek over zwangerschap en bevallen, en niet alleen geschreven voor vrouwen. Er is ook veel aandacht voor de rol van de partner, en hoe zorgverleners op een prettige manier de bevallende vrouw kunnen ondersteunen. Ook wordt er aandacht besteed aan de eerste periode na de bevalling, het belang van huid-op-huid contact en het geven van borstvoeding.

Anna Myrte schrijft op een eerlijke en makkelijk leesbare manier over haar eigen ervaringen en hoe ze zich voorbereid op de geboorte van haar derde kindje. Ondanks dat het een heel persoonlijk verhaal is, is de ze er toch in geslaagd om van Vrije Geboorte een praktisch handboek te maken met daarin een allerlei methoden om natuurlijk te bevallen, op eigen kracht.

Dit boek geeft je de handvatten om zélf op zoek te gaan naar een manier om fijn te bevallen en daarna positief terug te kijken op de bevalling.

  • Auteur: Anna Myrte Korteweg
  • ISBN: 9789025961558
  • Uitgever: VBK Media
  • Bestel bij Bol.com, klik op de banner!
    buttonpartner.gif

Noot van de redactie

  • Wil je weten hoe je succesvol borstvoeding geeft?
    Schaf je dan hét Borstvoeding Boek aan.
Foto van de dag: Heel wat traantjes! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-21://1 2019-11-21T17:03:03Z 2019-11-21T17:03:03Z Heel wat traantjes! Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto. Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken) Redactie

w20150706.jpg

Heel wat traantjes!
Hallo, na een een zware periode na de bevalling kreeg ik nog een borstontsteking en tepelkloven. Op aanraden van mijn vroedvrouw kolfde ik af tot mijn kloven genezen waren. Een hele week keek ik uit naar het moment dat ik mijn dochtertje, Luna, terug kon aanleggen. Die zondag was het dan zover en dit moment ging gepaard met heel wat traantjes en zo’n gelukzalig gevoel achteraf!!! Ook mijn dochtertje genoot er van, zoals je ziet op de foto.
Groetjes, Kim en Luna (nu zes weken)


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact