banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Gewoon aan de borst

boek-gewoon1.jpgHet boek 'Gewoon aan de borst' is een feit! Het is een prachtig klein, maar fijn!, en dikkig boekje bomvol borstvoedingsfoto's zonder namen maar wel bij elke foto een piepklein stukje tekst. Al doorbladerend zie je de schoonheid van borstvoeding, raak je vanzelf geïnspireerd, en zie je hoe normaal borstvoeding is en hoe moeder en kind daarvan genieten. 'Gewoon aan de borst' is een prachtig, warm en puur fotoboekje over borstvoeding!

boek-gewoon2.jpgBelgische en Nederlandse moeders stuurden stapels foto's in en Els Wuyts, ontwerpster, ging er mee aan de slag. Zij heeft er haar hart en ziel ingelegd, heel liefdevol, heel gewoon! En dat straalt het boek ook uit. De foto van Cathelijne met Laura in de draagdoek in de tram van Amsterdam herken ik meteen. En ook de foto's van Cathelijne en Laura op het ijs, van pop Ronja, van Anja met Leonie op de negenmaandenbeurs en in de dierentuin, en Saartje met Liene! De foto hiernaast staat ook op borstvoeding.com, maar waar ook al weer...

boek-gewoon3.jpgHet boekje kan gratis afgehaald worden door toekomstige ouders die in Geel wonen aan de onthaalbalie van het stadhuis, Werft 20. Andere geïnteresseerden kunnen het boek kopen voor € 5,00 op de dienst ontvangerij op de eerste verdieping van het stadhuis. Het boek kan eveneens besteld worden via de website of telefonisch via 014 56 63 74. Als het boek opgestuurd moet worden, worden de verzendkosten mee in rekening gebracht.

Het Geboorte-Informatiecentrum vzw en de kraamafdeling van het AZ St-Dimpna verkopen het boek eveneens.

Foto van de dag: Steun van moeder en schoonmoeder #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-12-18://1 2018-12-18T17:03:02Z 2018-12-18T17:03:02Z Hoi, onderstaande foto kreeg ik van mijn schoonmoeder. De steun van mijn moeder en schoonmoeder is belangrijk geweest voor het slagen van de borstvoeding. 
Onze zoon drinkt nu ruim vijftien maanden bij me, vind het heerlijk!
 Groeten Loes Redactie

w20140924.jpg

Hoi, onderstaande foto kreeg ik van mijn schoonmoeder. De steun van mijn moeder en schoonmoeder is belangrijk geweest voor het slagen van de borstvoeding. 
Onze zoon drinkt nu ruim vijftien maanden bij me, vind het heerlijk!

Groeten Loes

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
Weer leverbaar: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten (30.000 ex. verkocht)
Tot eind 2018: gratis verzonden voor het lage 6% BTW tarief: Het Nieuwe Borstvoeding Boek van Gonneke & Stefan
Feestdagen-aanbieding! Bespaar nu € 25,00 met het Horigen MovePakket
Gedichtenbundel Tiet voor een rijmpje van Marieke Vermunt