banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
How2talk2kids

boek-howtotalk.jpgDit boekje biedt eenvoudige en praktische vaardigheden die thuis direct toepasbaar zijn. De belangrijkste regel is om te praten en te luisteren zonder te oordelen. Het kind krijgt ruimte om zelf na te denken wat hij kan doen en komt eventueel zelf met een oplossing. Hiermee groeien zowel het zelfvertrouwen en het zelfbeeld als de zelfstandigheid van het kind, waar het de rest van zijn leven profijt van heeft.

How2talk2kids laat je een respectvolle manier zein om te communiceren met je kind. Pas jet het toe, dan zul je zien dat alle partijen zich lekkerder gaan voelen. Het zal je helpen beter met de negatieve gevoelens van je kind om te gaan, duidelijke grenzen te stellen terwijl de relatie met je kind zich verdiept. Je kind zal meer zijn eigen verantwoordlijkheid nemen voor zijn gedrag en leren eigen oplossingen te vinden. Mensen die de methode toepassen, geven aan dat het gezelliger is geworden in huis en dat iedereen in het gezin lekkerder in z’n vel zit.

How2talk2kids is de Nederlandse versie van het succesvolle Amerikaanse How To Talk programma. Het is in 2006 in Nederland opgericht door Heleen de Hertog. How2talk2kids staat voor betere communicatie tussen volwassene en kind, opdat de relatie verdiept en het kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld krijgt. Het programma bestaat uit een workshop en het boek 'How To Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk'.

  • Auteurs: Adele Faber & Elaine Mazlish
  • Uitgever: How2talk2kids
  • ISBN: 9789081240017
  • Prijs: € 22,50
  • Bestel bij Bol.com, klik op de banner!
    buttonpartner.gif

Lees ook

Foto van de dag: Veel gebeurd #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-10-17://1 2018-10-17T18:03:02Z 2018-10-17T18:03:02Z Dit is mijn lieve zoon Lenz van 3 juni 2015. Hij heeft al heel wat meegemaakt. Drie weken te vroeg geboren maar de dag erna lekker naar huis. Na 5 dgn opgenomen met geelzucht. Na 4 dgn eindelijk naar huis, maar 2 dgn later weer bij de EHBO vanwege de hielprik die 2x afwijkend was op de schildklier. Heel wat prikjes verder, bleek toch alles in orde te zijn. Gelukkig drinkt Lenz vanaf het eerste moment heel goed en krachtig bij mama. Grote zus Lynn, (11 juli 2013) dronk 19 mnd bij mama en hopelijk gaat Lenz dit ook doen. Redactie

w20151124.jpg

Dit is mijn lieve zoon Lenz van 3 juni 2015. Hij heeft al heel wat meegemaakt. Drie weken te vroeg geboren maar de dag erna lekker naar huis. Na 5 dgn opgenomen met geelzucht. Na 4 dgn eindelijk naar huis, maar 2 dgn later weer bij de EHBO vanwege de hielprik die 2x afwijkend was op de schildklier. Heel wat prikjes verder, bleek toch alles in orde te zijn. Gelukkig drinkt Lenz vanaf het eerste moment heel goed en krachtig bij mama. Grote zus Lynn, (11 juli 2013) dronk 19 mnd bij mama en hopelijk gaat Lenz dit ook doen. Iris

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
9e druk: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten
Het Nieuwe Borstvoeding Boek, geschreven door Gonneke & Stefan
meer info