banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
How2talk2kids

boek-howtotalk.jpgDit boekje biedt eenvoudige en praktische vaardigheden die thuis direct toepasbaar zijn. De belangrijkste regel is om te praten en te luisteren zonder te oordelen. Het kind krijgt ruimte om zelf na te denken wat hij kan doen en komt eventueel zelf met een oplossing. Hiermee groeien zowel het zelfvertrouwen en het zelfbeeld als de zelfstandigheid van het kind, waar het de rest van zijn leven profijt van heeft.

How2talk2kids laat je een respectvolle manier zein om te communiceren met je kind. Pas jet het toe, dan zul je zien dat alle partijen zich lekkerder gaan voelen. Het zal je helpen beter met de negatieve gevoelens van je kind om te gaan, duidelijke grenzen te stellen terwijl de relatie met je kind zich verdiept. Je kind zal meer zijn eigen verantwoordlijkheid nemen voor zijn gedrag en leren eigen oplossingen te vinden. Mensen die de methode toepassen, geven aan dat het gezelliger is geworden in huis en dat iedereen in het gezin lekkerder in z’n vel zit.

How2talk2kids is de Nederlandse versie van het succesvolle Amerikaanse How To Talk programma. Het is in 2006 in Nederland opgericht door Heleen de Hertog. How2talk2kids staat voor betere communicatie tussen volwassene en kind, opdat de relatie verdiept en het kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld krijgt. Het programma bestaat uit een workshop en het boek 'How To Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk'.

  • Auteurs: Adele Faber & Elaine Mazlish
  • Uitgever: How2talk2kids
  • ISBN: 9789081240017
  • Prijs: € 22,50
  • Bestel bij Bol.com, klik op de banner!
    buttonpartner.gif

Lees ook

Foto van de dag: Steun van moeder en schoonmoeder #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-12-18://1 2018-12-18T17:03:02Z 2018-12-18T17:03:02Z Hoi, onderstaande foto kreeg ik van mijn schoonmoeder. De steun van mijn moeder en schoonmoeder is belangrijk geweest voor het slagen van de borstvoeding. 
Onze zoon drinkt nu ruim vijftien maanden bij me, vind het heerlijk!
 Groeten Loes Redactie

w20140924.jpg

Hoi, onderstaande foto kreeg ik van mijn schoonmoeder. De steun van mijn moeder en schoonmoeder is belangrijk geweest voor het slagen van de borstvoeding. 
Onze zoon drinkt nu ruim vijftien maanden bij me, vind het heerlijk!

Groeten Loes

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
Weer leverbaar: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten (30.000 ex. verkocht)
Tot eind 2018: gratis verzonden voor het lage 6% BTW tarief: Het Nieuwe Borstvoeding Boek van Gonneke & Stefan
Feestdagen-aanbieding! Bespaar nu € 25,00 met het Horigen MovePakket
Gedichtenbundel Tiet voor een rijmpje van Marieke Vermunt