WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Bestuursvergadering met Pro Lechi Mama, en aanbevelingen

aruba17.jpgDe laatste dag op Aruba fantastisch afgesloten met een prachtige snorkelsessie, veel zon en leerzame gesprekken over bijvoeding na zes maanden met behoud van borstvoeding.
Vroeg in de avond bestuursvergadering met de dames van Pro Lechi Mama: Minouche, Caroll, Wendy, Marieke, Sharine en Noortje. Ge-evalueerd, aanbevelingen gedaan, eigengemaakte wijn gedronken en heerlijk gegeten.

Evaluatie en aanbevelingen

aruba16.jpgDe seminar, de scholing aan moeders en de borstvoedingscholing aan professionals konden we over het algemeen als geslaagd beschouwen. Opkomst was goed, kon natuurlijk altijd beter, maar, belangrijker, de bevlogenheid van de deelnemers mocht er zijn. De televisieoptredens en radioprogramma's, gewijd aan de nieuwe wetgeving rond borstvoeding, het voedrecht dus, was goed. Programma's zijn gezien, en ik kan zeggen dat iedereen die ik gesproken heb, niet alleen PLM kent, maar ook de posters van de seminar gezien had. En sommigen hadden mij zelfs ook op TV gezien.

De volgende aanbevelingen van mij, neemt het bestuur van PLM in overweging:

  • Contacten met bedrijfsleven leggen via de nieuwe ambassadeur van PLM;
  • De bezoekers van seminar en beide bijscholingen zijn de trendsetters, tracht deze mensen te binden aan PLM, via een 'vrienden-van' constructie;
  • Werkgroepen opzetten om het ziekenhuis en het Wit-Gele kruis te begeleiden naar en baby-friendly situatie;
  • Met moeders die op de bijscholing waren in gesprek gaan om moeders beter te bereiken;
  • Bestuurseden scholen in borstvoeding, om beter kennis over te kunnen dragen;
  • Moedermelknetwerk opzetten, contact leggen met MoedermekNetwerk in Nederland;
  • Voor activiteiten met betrekking tot borstvoeding, zoals voorlichting, begeleiden van werkgevers bij een lactatieprogramma, etc, tarieven vaststellen en berekenen;
  • Belangrijkste artikelen van Borstvoeding.com vertalen in de lokale taal Papiemento.

Afsluiting

Minouche, Caroll, Wendy, Marieke, Sharine en Noortje ga zo door met jullie geweldige inzet voor borstvoeding! En bedankt dat jullie het Kenniscentrum Borstvoeding betrokken hebt bij de promotie van borstvoeding bij werkgevers.

Foto van de dag: Overigens voornamelijk droog #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-13://1 2020-07-13T16:03:02Z 2020-07-13T16:03:02Z Vanmorgen wist Lieve te vertellen dat ze gisteren niet bij mij gedronken had. Klopt ook, want ze lag zo lekker in ons bed, dat ze daar is blijven liggen tot wij zelf naar bed gingen (doen we wel vaker). Maar ze wilde dus vanmorgen bij me drinken, lekker op de bank. En ik kijk zo naar haar, en dacht bij mezelf: het is wel weer eens tijd voor wat foto's. Lieve drinkt, overigens voornamelijk droog vermoed ik, de laatste tijd. Kreeg er eergisteren met pijn en moeite een paar druppeltjes uit voor in haar oogjes. Marquerite Redactie

w20120121.jpg

Vanmorgen wist Lieve te vertellen dat ze gisteren niet bij mij gedronken had. Klopt ook, want ze lag zo lekker in ons bed, dat ze daar is blijven liggen tot wij zelf naar bed gingen (doen we wel vaker). Maar ze wilde dus vanmorgen bij me drinken, lekker op de bank. En ik kijk zo naar haar, en dacht bij mezelf: het is wel weer eens tijd voor wat foto's. Lieve drinkt, overigens voornamelijk droog vermoed ik, de laatste tijd. Kreeg er eergisteren met pijn en moeite een paar druppeltjes uit voor in haar oogjes.
Marquerite


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact