WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
De drie B's

column-162.jpgBuik, Billen en Benen, de drie B's. Er zijn speciale lessen op de sportschool om mijn door twee zwangerschappen uitgelubberde lijf weer strak in vorm te krijgen. Op de website van de sportschool lees ik tot mijn afschuw dat ik naast het Buik-, Billen- en Benenprogramma ook nog moet werken aan de B en de H. De Borsten en de Heupen. Want volgens de sportschool ben ik er nog lang niet met alleen de eerste drie B's.

Tsja, zou dat dan echt de oplossing zijn voor mijn postpartum vet? Ik moet bekennen dat ik niet al een paar weken na mijn bevalling heftig sportend mijn lijf weer in conditie aan het schoppen was. Ik was druk met mijn nieuwe baby in de weer en vond het wel even goed. Bovendien had ik begrepen dat de extra kilo's er met De Borstvoeding wel af zouden gaan. Dat is ook zo voor een groep vrouwen. Maar er is ook een groep bij wie de zwangerschapskilo's niet door het borstvoeden verdwijnen, of in ieder geval niet zo snel. Ik behoor tot deze laatste groep. Dus ik zal er wat meer aan moeten doen om wat strakker in mijn vel te komen zitten.

Maar wil ik dat wel? Smeltende kilo's zonder hier moeite voor te doen? Ik denk dat veel vrouwen dàt wel handig zouden vinden. Maar hoe belangrijk is het strakke lijf voor me? Wil ik wel drie keer in de week naar de sportschool om een BBB plus BH workout te doen? Of besteed ik mijn tijd liever anders? Want zolang het niet een diepgewortelde wens is om mijn tijd aan mijn Buik, Billen en Benen te besteden door intensieve trainingsprogramma's, heb ik er geen bezoekjes aan de sportschool voor over om te voldoen aan het 'ideale plaatje'.

Ik geloof trouwens dat ik mijn eigen ideale programma al heb gevonden. Ik doe namelijk al maanden aan een intensieve BBB training. Prima vol te houden en het geeft ook nog eens voldoening. Mijn eigen programma van Borstvoeding, Bakfietsen en Babydragen. Mijn na-twee-zwangerschappen-lubberlijf is nog niet zoals het er vroeger uitzag. Maar dat wil ik niet eens! Ik heb met mijn fantastische lijf toch mooi twee kinderen gebaard. En met mijn lijf twee kinderen gevoed. Dat die sporen op mijn lijf te zien zijn is alleen maar normaal. En met mijn eigen BBB workout programma werk ik wel aan een fitter lijf. Een paar keer extra aanleggen verbrandt ook nog eens extra calorieën, lekker op de bakfiets pept de conditie mooi op en een goede spiertraining krijg ik door mijn kindje in de draagdoek bij me te dragen. En die extra B en H? Een BH koop ik er dan nog wel bij; ik heb al heel mooie voedingsbh's gespot!

Foto van de dag: Hij miste mama #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-08-25://1 2019-08-25T16:03:03Z 2019-08-25T16:03:03Z Na 3,5 maand wilde mama ook wel een dagje weg, lekker relaxen in de sauna. Het drinken uit de fles wilde Joël nog niet echt, dus flink aan het oefenen geweest in de week er voor. De dag zelf dronk hij steeds beter uit de fles op het eind zelf 150ml! (tja je moet wat op den duur) Alleen miste hij mama wel heel erg. Huilen, huilen, huilen. Dus eenmaal aan de borst viel hij als een blok in slaap... Groetjes Erika Redactie

w20150329.jpg

Na 3,5 maand wilde mama ook wel een dagje weg, lekker relaxen in de sauna. Het drinken uit de fles wilde Joël nog niet echt, dus flink aan het oefenen geweest in de week er voor. De dag zelf dronk hij steeds beter uit de fles op het eind zelf 150ml! (tja je moet wat op den duur) Alleen miste hij mama wel heel erg. Huilen, huilen, huilen. Dus eenmaal aan de borst viel hij als een blok in slaap...
Groetjes Erika


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact