WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Borstacrobatiek

column-95a.jpgClowns met kleurige jassen en flapschoenen, lenige artiesten elegant zwaaiend aan de trapeze, jongleurs die wel tien ballen tegelijk in de lucht kunnen houden, en acrobaten die zonder moeite een piramide van vier verdiepingen bouwen met hun lichamen. Het circus, welk kind is er niet gek op?

Het circus inspireert. Onze jongens vinden het fantastisch om 'acrotruukjes' te doen. Staan op mijn handen is favoriet, en ook een plankje, liggend op mijn voeten, of het stoeltje, balancerend op mijn bovenbenen, doen het goed. Vergeleken met de meeste volwassenen zijn kinderen echt natuurtalentjes wat acrobatiek betreft. Ze lijken nergens bang voor en hebben een enorm gevoel voor evenwicht.

Ook onze jongste begint er al een aardig graantje van mee te pikken. Zeker nu hij – met ruim negen maanden – wat mobieler wordt. Kruipend bereikt hij alle hoeken van de kamer; staan is geen probleem voor hem, en schuifelend langs bank of tafel ziet hij de wereld weer van een heel andere kant. Niets is meer veilig voor hem.

column-95b.jpgNatuurlijk ziet hij dagelijks het voorbeeld van zijn grote broers. En wat zij kunnen, kan het jongste mannetje toch zeker ook? Zo trof ik hem deze week halverwege de trap. Hij had zijn broers naar boven zien gaan en was ze gewoon gevolgd. Knietje voor knietje klom hij steeds een treetje hoger. En ja hoor, hij klom helemaal naar boven! Oeps, tijd voor een traphekje.

Maar het mooiste is nog, dat hij sinds een aantal weken ook een nieuwe manier van 'borstje drinken' heeft ontwikkeld. Rustig liggen op mijn arm is er niet meer bij. Staand op mijn schoot, op en neer wippend met zijn kont in de lucht -mijn borst in zijn mond- probeert hij wat slokjes moedermelk binnen te krijgen. Ook bij het voeden liggend in bed haalt hij de raarste capriolen uit. Zijn acties zijn het best te omschrijven als 'borstacrobatiek'.

Dus dames en heren, jongens en meisjes: komt dat zien, komt dat zien! Wij presenteren u deze zomer de nieuwste circusact. Naast acrobatiek, jongleren, eenwielerrijden, koorddansen, goochelen en vele andere acts is hier de vernieuwende, veelbelovende 'borstacrobaat'!

Foto van de dag: Nadine #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-11://1 2020-07-11T16:03:03Z 2020-07-11T16:03:03Z Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik! Groet, Nadine Redactie

W20100907.jpg

Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik!
Groet, Nadine


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact