WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Borstverdriet

column251.jpgBorstvoeding is het beste begin voor je kind. De afweerstoffen, de troost, het intieme contact, het gemak, de lage kosten. We weten het allemaal. En zeker de mensen die hier komen. De bezoekers op deze site zijn tot in de diepste krochten van hun hart, en tot in de verste synapsen van hun verstand overtuigd van het feit dat borstvoeding de beste keuze is. Ze komen hier om hun ervaringen te delen, om informatie te vinden, om hun succes te vieren, om terecht trots te zijn en om steun te vinden van gelijkgestemden.

Dat krijgen ze hier.

Maar er komen hier ook mensen die net zo overtuigd zijn van het goede van borstvoeding, maar bij wie het toch niet is gelukt. Door een slechte medische start, door vervelende kwalen, ondanks steun van hun partner, ondanks zoeken op internet, ondanks hulp van lactatiekundigen. Deze vrouwen zijn oprecht verdrietig dat het niet gelukt is. Dat zij hun kind niet die beste start hebben kunnen geven. Dat ze de strijd moesten opgeven. Dat ze nooit het geluk hebben gekend van een ongecompliceerd blije baby aan de borst. Deze vrouwen komen hier ook voor steun en informatie.

Dat krijgen ze hier niet.

Want moeders die borstvoeding geven, vormen al snel een front. Wij tegen de rest van de wereld, de buitenwereld die soms zo kritisch is over borstvoeding. Wij doen het goed en dit is de plek om dat te vieren. En als het jou niet lukt, heb je dan wel echt goed je best gedaan? De voeding van een flesgevoede baby wordt hier zelfs 'kunstvoeding' genoemd (in mijn ogen een absurde term). En de site staat vol met succesverhalen.

Ik zou willen dat hier ook een plek was voor moeders met borstverdriet. Dat zij hier kunnen rekenen op begrip, op steun, troost en een virtuele schouder. Want ook deze moeders willen het beste voor hun kind. En als je dat niet kunt geven, heb je niet gefaald.

Foto van de dag: Justin #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-28://1 2020-02-28T17:03:03Z 2020-02-28T17:03:03Z Dit is mijn mooie melkmannetje Justin. Hij is hier ruim elf maanden en drinkt nog heerlijk bij mij aan de borst. De eerste drie maanden heeft Justin bijna ieder uur bij mij gedronken. Zowel overdag als 's nachts waardoor ik op het punt heb gestaan om op te geven vanwege de enorme vermoeidheid. Nu ben ik blij dat ik toch de kracht heb gevonden om door te zetten. Dankzij borstvoeding.com en de telefoontjes met een lactatiekundige! Groeten, Rina Redactie

W20100618.jpg

Dit is mijn mooie melkmannetje Justin. Hij is hier ruim elf maanden en drinkt nog heerlijk bij mij aan de borst. De eerste drie maanden heeft Justin bijna ieder uur bij mij gedronken. Zowel overdag als 's nachts waardoor ik op het punt heb gestaan om op te geven vanwege de enorme vermoeidheid. Nu ben ik blij dat ik toch de kracht heb gevonden om door te zetten. Dankzij borstvoeding.com en de telefoontjes met een lactatiekundige!
Groeten, Rina


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact