WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
De fabriek 'mens'

Laatst heb ik mijn auto de halfjaarlijkse zuigbeurt gegeven. Het was weer genieten! Ik kick erop om te zien wat er dan allemaal in mijn auto te vinden is. De papiertjes, flesjes, blikjes en andere rotzooi vind ik niet boeiend. Waar ik in geïnteresseerd ben, zijn mijn zelfgeproduceerde nagels en haren. Na een half jaar heb ik een flinke kluwen haar gespaard.

De vloer ligt bezaaid met allemaal nageltjes door mijn eigen tanden netjes afgeknipt (tanden zijn een prima nagelschaar). Mijn haren zien er allemaal verschillend uit, blond en dun, bruin en dik en een beetje oranjerig. Misschien kan ik er binnenkort al wel een trui van breien.

Ik ben trots op de producten van mijn lijf, al zijn nagels en haren niet primair van levensbelang. Neem nu de verteringssappen en afvalverwerkingsresultaten, daardoor blijft mijn lichaam schoon en gezond. Mijn spuug verteert mijn eten en helpt me de bacteriën in mijn mond op te ruimen. Bovendien kan ik er handig een vlekje mee wegpoetsen. Mijn nieren zuiveren mijn bloed en daarom plas ik elke dag liters vocht. Ik kan het goed zelf beïnvloeden. Zoveel als ik er in stop, zoveel komt er vrijwel meteen weer uit. Mijn darmen veranderen mijn eten elke dag in een bijzondere substantie met een nieuwe kleur en nieuwe vorm. Steeds weer een verrassing. Het zijn de kleine dingen van de mens die het leven aangenaam maken.
Nog leuker is het als er iets gedeeld kan worden met een ander. Spuug, sperma en vaginavocht zijn erg prettig bij seksuele activiteiten.

Uiteindelijk ben ik het meest onder de indruk van het menselijk product dat een ander in leven kan houden: het levenselixer voor nieuwe mensjes. Dit wordt door het lichaam aangemaakt door twee speciale zweetklieren, duidelijk zichtbaar gepositioneerd op de ribben van een vrouw. Het vocht kan subtiel variëren van kleur en samenstelling en smaakt een beetje naar het voedsel van de moeder. Er zitten geen afvalstoffen in, maar veel opbouwende stoffen. De trots van het lijf. Een soort afspiegeling van wat het lichaam allemaal al geleerd en doorgemaakt heeft in de strijd tegen bacteriën en vreemde stoffen. Echt stoer dat je een klein wezentje met lichaamsvocht zo veel van jezelf kan geven.

Foto van de dag: Nadine #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-11://1 2020-07-11T16:03:03Z 2020-07-11T16:03:03Z Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik! Groet, Nadine Redactie

W20100907.jpg

Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik!
Groet, Nadine


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact