WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Driehonderdvierenzeventig

Begin mei legde ik het lezerspubliek een vragenlijst voor. En na tien dagen had ik 374 ingevulde formulieren binnen. Dit is een heel mooie respons, ik ben trots en tevreden. En het gros van jullie zijn dat ook: "Ik geniet altijd erg van de column op zondag!! En ik geef mijn klanten en vrienden vaak het adres, dat zegt alles!! Groeten."

De komende weken zal ik de resultaten uitputtend bestuderen. De bedoeling van de enquête was dat ik te weten zou komen wat jullie belangrijk vinden, zodat ik de site nog beter op jullie af kan stemmen. Ik kan het niet laten nú alvast een tipje van de sluier van de resultaten op te lichten.

Meest opmerkelijke resultaat: 100% van de respondenten is vrouw!
En verder: jullie zijn over het algemeen erg tevreden met de site. Daar sta ik niet zo van te kijken, jullie komen niet voor niets kijken en jullie vonden het de moeite waard om de vragenlijst op te zoeken en in te vullen.
Ik heb, sinds ik de site overgenomen heb van Annelies Bon, dat was een goed jaar geleden, slechts een paar essentiële veranderingen doorgevoerd, dus over mij en mijn beleid viel nog niet veel te klagen. Sterker nog, de grootste verandering, namelijk het publiceren van de wekelijkse column, valt bij velen in heel goede aarde: bijna een kwart van de respondenten komt kijken voor de columns. De informatie over vaste voeding, de bijvoeding, - óók nieuw op bv.com - wordt verrassend hoog gewaardeerd. Bijna 60% is hierin geïnteresseerd.

Het grootste struikelblok blijkt de opbouw van de site: de informatie is niet gemakkelijk te vinden, de site is niet duidelijk ingedeeld. Kortom, hij is niet gemakkelijk in het gebruik.
Ik vermoedde het al, en ik kan jullie helemaal gelijk geven. Toch fijn dat bijna driekwart van jullie aangeeft toch wel de informatie te kunnen vinden. Op dit punt zal de site beslist verbeterd worden: er komt een inhoudsopgave, de artikelen worden geordend naar onderwerp en er kan, binnen het nieuwe management van de site, een zoekfunctie geïnstalleerd worden.

En dan de open vragen: de opmerkingen, de kritische geluiden, de persoonlijke verhalen.
Wat me dan weer opvalt is hoe gemakkelijk jullie de dingen zeggen. Zoals deze opstekertjes: "Ik vond de site erg nuttig gedurende de 2,5 jaar borstvoeding. Dank daarvoor." of: "Het is een gevoelsmatig antwoord, maar volgens mij is het allemaal prima Stefan." en "Mede door jullie site zal borstvoeding hopelijk ooit standaard worden!"
Maar ook deze - die ik beslist serieus neem: "...uiterlijk moderniseren [...] indeling overzichtelijker maken [...] Er staat zo vreselijk veel op 1 pagina. Ik word er dol van!"

Dat er ook nu weer mensen zijn die aanbieden iets voor de site te willen doen, zoals een gastcolumn schrijven, assisteren bij het verwerken van de enquêteresultaten of bij het opzetten van een online diëtistdienst. Ik blijf het bijzonder vinden.

Een uitgebreid resultaatverslag volgt en daarna een verbouwing, rekening houdend met jullie wensen ;-). Jullie horen nog van me!

Foto van de dag: Te pas en te onpas #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-10://1 2020-07-10T16:03:02Z 2020-07-10T16:03:02Z De dag na Gijs eerste verjaardag. Ik voed hem nog steeds en na een periode waarin hij zo afgeleid was dat ik hem alleen in een donkere kamer kon voeden, lukt dat nu weer te pas en te onpas, zoals hier, tijdens het spelen. Even een slok en weer verder. Groetjes, Maaike Redactie

w20170501.jpg

De dag na Gijs eerste verjaardag. Ik voed hem nog steeds en na een periode waarin hij zo afgeleid was dat ik hem alleen in een donkere kamer kon voeden, lukt dat nu weer te pas en te onpas, zoals hier, tijdens het spelen. Even een slok en weer verder. Groetjes, Maaike


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact