WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Hand in hand

column-209.jpgIk kan er erg van genieten om naar mijn kinderen te kijken. Mijn vijf maanden oude tweeling vormt daarop uiteraard geen uitzondering. Ik vind het zo leuk om te zien dat ze vanaf heel jong al onderonsjes hebben samen. Zo maken ze geluidjes naar elkaar en draaien ze hun hoofdje naar elkaar zodat ze goed kunnen zien wat de ander doet. Tweelingdochter lacht bijna vaker naar haar tweelingbroer dan naar mij, de tweelingmoeder.

Ook voor de buitenwereld is een tweeling erg bijzonder. Af en toe lijken we bijna publiekelijk bezit. Op straat, met beide kinderen in de draagdoek, worden we nagekeken en nagewezen. Tijdens het winkelen in de plaatselijke supermarkt spreken wildvreemde mensen mij aan met de vraag: 'Is het een tweeling?' Op school stellen de kleuters uit de klas van mijn oudere dochter mij dagelijks vragen: 'Welke is nu het meisje?' of 'Zit het jongetje nu op je rug?'

Maar het mooiste moment van de dag, waar niemand anders van kan mee genieten en wat dus helemaal mijn privé bezit is, is als we 's avonds samen naar bed gaan. Aan mijn rechterborst zie ik mijn jongetje met lekker bolle wangetjes nog wat nasabbelen terwijl ondertussen aan mijn linkerborst mijn tengere meisje drinkt. Als bij beiden de oogjes al bijna dichtvallen, grijpt mijn kleine prinsesje nog snel het handje van haar broer vast. In deze houding zie ik ze een paar minuten later samen dromenland bereiken, aan de borst en hand in hand.

Foto van de dag: Nadine #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-11://1 2020-07-11T16:03:03Z 2020-07-11T16:03:03Z Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik! Groet, Nadine Redactie

W20100907.jpg

Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik!
Groet, Nadine


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact