WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
What's wrong with this picture?

column-219.jpgZes dikke buiken. De eerste avond van de cursus 'Samen bevallen'. Twaalf aanstaande ouders bereiden zich voor. Onwennig handen schudden. Drie mannen vertellen dat ze onder protest zijn meegekomen. Grote hilariteit tijdens de ontspanningsoefeningen en het puffen.

Zes nog dikkere buiken. De zevende cursusavond. Pas na drie verzoeken om stilte doven de gesprekken uit. Zoveel uit te wisselen: over babykamers, zwangerschapsmode, vrijpostigheid van belangstellende buikvoelers.
Thema van avond zeven is 'borstvoeding'. Een avond vol informatie. Voorbeelden met een pop, filmpje. Duidelijk. Doen we. Goede voornemens bij alle koppels.

Zes vrouwen met verlof. De laatste cursusavond. Afspraken maken voor een middagje thee. Telefoonnummers uitwisselen: 'We houden elkaar op de hoogte!' 'Sterkte hè, met bevallen.' 'Tot gauw hè, en je kunt het!'

Zes pasgeboren baby's! De terugkomavond, niet lang na de laatste bevalling. Kindjes showen: drie jongetjes, drie meisjes, allemaal even mooi. Vijf baby's aan de borst.

Zes moeders met stevige baby's, na een half jaar nog eens bij elkaar. Even terugkijken, nog een keer kindjes vergelijken. Vier flessen. Een enkel verontschuldigend verhaal over het waarom van die fles.

Zes dreumesen op de reünie na anderhalf jaar. Verbaasde en gegeneerde blikken als één van de kindjes bij haar moeder op schoot klimt en aan de borst in slaap valt.

Foto van de dag: Even bijtanken bij mama #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-12-07://1 2019-12-07T17:03:02Z 2019-12-07T17:03:02Z Genieten op het strand van Gran Canaria. Op een ligbedje onder een parasol even bijtanken bij mama, heerlijk moment! Groetjes, Anita Redactie

W20111128.jpg

Genieten op het strand van Gran Canaria. Op een ligbedje onder een parasol even bijtanken bij mama, heerlijk moment!
Groetjes, Anita


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact