WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Smile!

Ruim tweeënhalf jaar geleden nam ik borstvoeding.com over. De site had inmiddels een wat verouderde structuur en aan de toegankelijkheid viel ook wel wat te verbeteren. Ik stoorde me er aan en ik was soms gewoon de weg kwijt op mijn eigen site. Hahaha, dat kon toch zo niet zijn.

Ik weet nog goed dat ik toen dacht: "Ach, dat doe ik er wel even bij die site onderhouden." Nou, ik bleek weer 's te optimistisch. Mijn borstvoedingscarrière nam een stevige wending en ik begon plannen te maken om de site te moderniseren.

Zo ontstond het idee voor een wekelijkse column en in het najaar beet Hester het spits af met Het misverstand borsten
Het was meteen raak: onze bezoeksters bleken gek op de columns en na een maand of twee lieten de statistieken een verhoging van de kijkcijfers op de zondag zien.

Weer een half jaar later, na veel studeren en overleg, begon de verbouwing van de site. Een flink aantal maanden later, op 1 april 2006 en 71 columns verder, was het dan zover en ging de vernieuwde site in de lucht.

Deze week, inmiddels twee jaar en 95 columns verder, is daar dan de Borstvoedingsprijs 2006. De deelnemers aan het congres 'Borstvoeding werkt' kiezen mij op 3 oktober tot winnaar van de Borstvoedingsprijs 2006. Omdat ik mij bijzonder ingezet heb voor de bevordering van borstvoeding in Nederland.
Ik geloof niet dat ik eerder zo gelukkig ben geweest, wat een euforie, wat een genot om zo een waardering te krijgen. De felicitaties stromen binnen. Van bekenden, van collega's en ook van moeders en vakgenoten die ik niet ken. Smile!
Een groot deel van mijn werk zoals het schrijven en de praktijk doe ik in mijn eentje maar de site doe ik niet alleen. Dus graag maak ik van de gelegenheid gebruik om alle mensen die zich ook voor borstvoeding.com inzetten, de schrijvers, de columnisten, de technische mensen heel hartelijk te danken voor hun enorme inzet. Ik ben hartstikke trots op jullie.

De informatie over borstvoeding op borstvoeding.com geef ik omdat ik er van overtuigd ben dat het -jonge- moeders niet alleen helpt bij de start van de borstvoeding maar ook omdat ik weet dat deze kennis moeders helpt om door te zetten en zich te wapenen tegen alle nonsens die er over borstvoeding wordt verkocht. Helaas is heel veel borstvoedingskennis in de afgelopen jaren verloren gegaan. Moeders die zelf over voldoende gedegen borstvoedingskennis beschikken, kunnen zich onafhankelijk opstellen tegenover de reclame van de kunstvoedingsindustrie en ze kunnen onafhankelijk van artsen, andere hulpverleners en familie, zelf hun eigen weg kiezen.

Ik krijg ze regelmatig, die mailtjes van moeders die zich door de columns en de borstvoedingsinformatie zo gesteund voelen. Ik kan jullie ervan verzekeren dat deze mailtjes, de borstvoedingsprijs 2006 en de felicitaties, mij enorm motiveren om door te gaan op de ingeslagen weg.

Ennuh..., jullie zijn gewaarschuwd. Er gaan zeker nog meer spannende dingen gebeuren...

Foto van de dag: Justin #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-28://1 2020-02-28T17:03:03Z 2020-02-28T17:03:03Z Dit is mijn mooie melkmannetje Justin. Hij is hier ruim elf maanden en drinkt nog heerlijk bij mij aan de borst. De eerste drie maanden heeft Justin bijna ieder uur bij mij gedronken. Zowel overdag als 's nachts waardoor ik op het punt heb gestaan om op te geven vanwege de enorme vermoeidheid. Nu ben ik blij dat ik toch de kracht heb gevonden om door te zetten. Dankzij borstvoeding.com en de telefoontjes met een lactatiekundige! Groeten, Rina Redactie

W20100618.jpg

Dit is mijn mooie melkmannetje Justin. Hij is hier ruim elf maanden en drinkt nog heerlijk bij mij aan de borst. De eerste drie maanden heeft Justin bijna ieder uur bij mij gedronken. Zowel overdag als 's nachts waardoor ik op het punt heb gestaan om op te geven vanwege de enorme vermoeidheid. Nu ben ik blij dat ik toch de kracht heb gevonden om door te zetten. Dankzij borstvoeding.com en de telefoontjes met een lactatiekundige!
Groeten, Rina


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact