WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Zes jaar?

column-160.jpgAl weer zes jaar terug, in de herfst van 2003, begon ik aan het avontuur dat borstvoeding.com heet. Zó spannend! Ik had indertijd een krakkemikkige inbelverbinding en verstuurde daarmee mailtjes. Meer computer- of internetervaring had ik niet. Toch hoefde ik geen seconde na te denken toen bleek dat ik borstvoeding.com kon overnemen.
Dit was dé kans van mijn leven: een gaaf onderwerp in een gespreid bedje met een mooie URL.

Ik wilde zeker doorgaan met dit podium van meningen rondom het thema borstvoeding, met het idee moeders te informeren over borstvoeding en hen de kennis te geven die ze nodig hebben om succesvol borstvoeding te kunnen geven.

Wat ik in handen kreeg leek op een ordner met tabbladen en artikelen gerangschikt op auteurs. Die artikelen plaatste ik al snel op onderwerp. Er gingen ook allerlei mensen mee werken: columnisten, vertalers, auteurs, lactatiekundigen, vrijwilligsters van de borstvoedingverenigingen en moeders met ruime borstvoedingervaring. De uitstraling maakte ik moderner en het oude beeldmerk, zie foto inzet, verving ik door kleine zwart-wit foto's. En achter de schermen bouwden we een mooi content management systeem.

Allengs kwamen er betere en grotere beeldschermen en de site werd dus ook breder. En met de komst van de digitale fotografie kwamen er meer en meer foto's op de site.
Door informatie te lezen kan je je kennis vergroten, maar het gebruik van foto's, de foto's van de week en de foto's bij de artikelen, werkt pas echt stimulerend. Zien voeden doet voeden. Zo vertellen moeders mij vaak dat het kijken naar de foto's de borstvoeding stimuleert. Als het kolven tegenzit of als de toeschietreflex niet lekker komt, dan zijn een paar blikken op de site voldoende en stroomt de melk als nooit tevoren.

De afgelopen week is het uiterlijk van de site weer wat aangepast. De zwart-wit foto's zijn er niet meer en in de mooie grote borstvoedingfoto komt straks nog het letterlogo van het Kenniscentrum Borstvoeding. Maar hoe dat er precies uit komt te zien, blijft nog even een verrassing.

En zo ontwikkelt borstvoeding.com zich gestaag. Rustig op de flow van de vele positieve reacties van jullie, de opmerkingen en tips van collega's en natuurlijk de inzet van alle medewerkers.
Zit ik niet in een geweldig heerlijke film? Zoveel mooie emotie en inzet die hier bij elkaar komt. Ik vind het een voorrecht dit werk te doen!

Foto van de dag: Nadine #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-07-11://1 2020-07-11T16:03:03Z 2020-07-11T16:03:03Z Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik! Groet, Nadine Redactie

W20100907.jpg

Hoi Stefan, bij mijn eerste kindje ging de borstvoeding moeizaam, na 11 weken weigerde hij de borst, zelfs de lactatiekundige wist niet hoe het kwam. Mijn 2e zoontje is hier 3 maanden, dus ik voed hem nu al langer aan de borst dan de eerste en het gaat veel beter! Ik geniet er dus enorm van want 7 maanden fulltime kolven (wat ik na die 11 weken bij mijn eerste heb gedaan) is toch niet mijn hobby. Het is nu echt even 'ons momentje' en dat straalt deze foto ook uit vind ik!
Groet, Nadine


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact