banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_bvcomapp.jpgbanner_borstbaan.jpgbanner_tietzat.jpg
Consult via Eetteam voor Kleintjes
Stefan Kleintjes, Praktijk Diëtist Groningen Bedum, Natascha Smoltsak Voedingsadviesbureau Good Food Advice en Agnes van Hulten werken samen in het Eetteam voor Kleintjes . Wij bieden jullie optimale en snelle service bij dieet- en kindervoedingsadvisering. Wij zijn actief in de provincies Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bieden begeleiding aan volwassenen en kinderen, en waar het de kleintjes betreft, zijn onze uitgangspunten samen te vatten onder de noemer '#Kleintjesmethode'. Ga gelijk naar het aanvraagformulier Eetteam voor Kleintjes voor een consult.

Wie zijn wij?

gfa2.jpgNatascha is diëtist en moeder van een dochter van zeven en een zoon van vijf. Zij gaf beiden borstvoeding: Nina tot ze 4,5 was en Melle tot hij bijna drie was. Al tijdens de opleiding Voeding en Diëtetiek was borstvoeding een belangrijk onderwerp voor Natascha. Zo begeleidde zij toen al borstvoedende moeders en was haar afstudeeropdracht ook gericht op het onderwerp borstvoeding. Natascha werkt bij Good Food Advice en heeft een passie voor goed en eerlijk voedsel.

bio_agnes2.jpgAgnes is diëtist en eigenaresse van DIT Dieetadvies in Breda. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, en studeerde af op het onderwerp 'gewichtstoename tijdens de zwangerschap'. Agnes is mama van een dochter (2012) en een zoon (2014). Behalve groot fan van borstvoeding, is ze ook dol op ergonomisch dragen, co-sleeping en bijvoeding volgens de Kleintjesmethode. Ook schrijft Agnes regelmatig columns voor Kenniscentrum Borstvoeding.

stefan-200.jpgStefan, Groningen-Bedum lactatiekundige en kinderdiëtist, is al jaren actief met borstvoeding, dieetbegeleiding van moeders en jonge kinderen, Kenniscentrum Borstvoeding, boeken schrijven, ontwikkelen van apps en nog veel meer!

Agnes, Natascha en Stefan werken samen onder de naam Eetteam voor Kleintjes . Agnes en Natascha werken, wat de dieetadvisering van moeders en van kleine kinderen betreft, onder de directe supervisie van Stefan.

Ga direct het aanvraagformulier voor consult

Maak gebruik van het aanvraagformulier voor Eetteam voor Kleintjes als je vragen hebt over de voeding van jezelf en of die van je kind.
Je krijgt snel reactie van Agnes, Natascha of Stefan.

Gerelateerde artikelen