banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_bvcomapp.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Boobs-'n-Burps: dé buiken- en borstenhemel

boobs_adverb1.pngBoobs-'n-Burps is dé buiken- en borstenhemel voor jonge mama's. We specialiseren in borstvoedingskledij, en -lingerie, maar ook alle lactatie-accessoires die je kàn nodig hebben in je traject van pas zwanger tot ervaren moeder, kan je bij ons vinden. In onze Milkbar staan kolven te blinken (van sober tot supersonisch), klaar om getest te worden. In onze winkels worden mama's geholpen door ervaren moeders, vroedvrouwen, ja zelfs lactatiekundigen. Ze nemen bh-maten op met ongeziene expertise, maar ook de maat van je tepel kunnen ze met een half oog bepalen.

Webshop

Wie te ver van een fysiek winkelpunt woont, kan terecht op onze webshop. Boobs-n-burps.be bestaat, maar net zo goed de Nederlandse en Franse variant. Ook op onze webshop maken we er een erezaak van om mama's te helpen. Maatadvies nodig? Twijfel je over welke kolf bij je past? Liever toch een andere bh? Een draagdoek, maar welke kiezen? Onze webshopheldin Tina staat je bij met raad en daad.

Borstvoedingskledij

boobs_adverb2.jpgBorstvoedingskledij is pas écht goed, als je ze ook tijdens je zwangerschap kan dragen. Op die manier heb je er extra lang plezier van. Het idee is: je draagt je garderobe van je zwangerschap gewoon door, alleen hebben wij ervoor gezorgd dat er een opening ter hoogte van je boezem zit, zodat je netjes aangekleed blijft wanneer je kleintje honger krijgt.
Vooral pas na de bevalling, als je nog niet helemaal strak in je vel zit, is het wel prettig om je buik niet bloot te moeten maken om te voeden.

Sommige 'openingen' zijn heel simpel en duidelijk, andere zijn een stuk ingenieuzer, met ritsjes of flapjes, en dus ook een stuk minder zichtbaar of opvallend. Op die manier geef je borstvoeding zonder dat iémand uit je gezelschap (behalve de baby zelf!) doorheeft dat je aan het voeden bent. Handig!

Borstvoedingslingerie

boobs_adverb3.pngJe bh van voor de bevalling en van na de bevalling: dat zijn twee to-taal verschillende dingen. Een voedingsbh is in de regel groter dan wat je gewend was, en misschien vind je het nu wel prettig om ook zoogcompressen te dragen. Om je tepel minder zichtbaar te maken, en om het lekken op te vangen. Sommige borstvoedingsbh's hebben beugels, maar dan wel tot een stuk voorbij je borst, bijna tot in je oksel, zodat er geen borstweefsel beschadigd kan raken. Erg belangrijk voor een vlotte borstvoeding!

Kolven moet je testen

boobs_adverb4.jpgEen kolf moet je passen, net zoals een paar schoenen. Want elke borst is anders, elke tepel is verschillend. Voor je kolfresultaat is het érg belangrijk dat je borstschild preciés past. Een te groot of te klein schild, geeft gegarandeerd kloven of andere pijn. Niet fijn. In onze MilkBar kan je alle kolven uit het assortiment komen proberen, voelen, testen. En pas dan kan je een juiste beslissing nemen.

Je vindt een Boobs-'n-Burps in

  • Gijzelaarsstraat 20, 2000 Antwerpen
  • Itterbeeksebaan 157, 1701 Dilbeek (bij Brussel)
  • Martelaarslaan 338, 9000 Gent

Bijkomende winkels openen in 2015 !

Let op: dit is de advertentiepagina van Boobs-'n-Burps, adverteerder bij Kenniscentrum Borstvoeding. Lees hier meer over het advertentiebeleid.

Gerelateerde artikelen

meer info