banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Draagdoek.nl

Hét logische vervolg op je zwangerschap: draag je kindje veilig in een trendy en unieke babydrager. Jouw moment met je kindje! Draagdoek.nl is dé webshop voor ergonomische babydragers. Hier vind je babydragers in alle soorten, maten en kleuren: van rekbare en geweven draagdoeken, Mei Tai draagdoeken en Ringslings tot fijne draagzakken waarmee je kunt klikken & gaan. Het is heerlijk om je kindje zo dichtbij je te dragen en toch de handen vrij te hebben. Je baby voelt zich geborgen, precies zoals in je buik!

De drijvende kracht achter Draagdoek.nl is Kay Poelen, moeder van vier lieve kids. Haar hart ligt bij natuurlijk ouderschap, maar dan op haar eigen eigenwijze wijze, met twee sterke benen op de grond en een dosis humor. Kay's passies zijn borstvoeding en dragen. Ze heeft maar liefst dertien jaar achtereen borstvoeding gegeven! Kay heeft een eigen bedrijf in draagdoeken en draagzakken, ByKay BV. Haar slogan Carry Your Love! draagt ze niet alleen uit, ze lééft deze.

Alle babydragers van Draagdoek.nl zijn 100% ergonomisch, van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik. Draag je kindje in stijl met een babydrager van Draagdoek.nl!

Lees ook

Borstvoeding geven in de draagdoek & Winactie

Gerelateerde artikelen

meer info