banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Voedingsbeha in grote cupmaten

voedingsbeha2.jpgEen voedingsbeha moet net als een gewone beha prettig zitten, ook als je een grote cupmaat hebt. En gelukkig kan dat ook. Bij Grote-cupmaten.nl vind je een uitgebreide selectie voedingsbeha's die zowel comfortabel als van prima kwaliteit zijn.

Grote-cupmaten.nl adviseert om te kiezen voor een voedingsbeha zonder beugels, omdat die minder irritatie geven bij de snel veranderende borstgrootte tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. In de webshop vind je veel beha's van Royce, maar ook de merken Anita en Freya zijn vertegenwoordigd.

Meegroei voedingsbeha

Vooral de Royce Blossom Meegroei Voedingsbeha is een aanrader, omdat je die Beha helemaal naar je eigen wens strakker of losser kunt maken. Waardoor het niet alleen een praktische voedingsbeha is, maar ook een losse Beha om in te slapen of juist een wat strakkere T-shirt beha is.

Modieuze voedingsbeha

voedingsbeha1.jpgRoyce bewijst ook dat een voedingsbeha niet alleen maar praktisch hoeft te zijn. De voedingsbeha's van dit merk zien er namelijk ook modieus uit, sommige zijn afgewerkt met doorzichtig gazen randjes aan de bovenkant waardoor je je op en top vrouwelijk gaat voelen.

Grote-cupmaten.nl heeft voedingsbeha's in het assortiment tot en met cupmaat I. En naast voedingsbeha's voor grote cupmaten vind je er ook toebehoren zoals wasbare pads en verlichtingspads. Heb je dus een grote cupmaat en ben je op zoek naar een voedingsbeha in jouw cupmaat die lekker zit, praktisch in gebruik en van goede kwaliteit is, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Gerelateerde artikelen

Foto van de dag: Hulp bij borstcompressie #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2018-12-15://1 2018-12-15T17:03:02Z 2018-12-15T17:03:02Z Bij onze derde liep de borstvoeding iets minder vanzelf. Omdat Linde door een te strak tongriempje en lipbandje groene luiers had, paste ik op advies borstcompressie toe. Dat we een pientere dame hadden bleek al snel, nadat ze een paar keer met grote ogen naar mijn vingers keek, ging ze opeens zelf mee helpen. Dat was een ontroerend lief momentje. Gelukkig is het na het klieven door Tineke en dankzij lactatiekundige hulp van Stefan helemaal goed gekomen met de borstvoeding, ze drinkt nu alweer 7,5 maand en we hopen nog lang samen te genieten van deze bijzondere momenten! Redactie

w20170403.jpg

Bij onze derde liep de borstvoeding iets minder vanzelf. Omdat Linde door een te strak tongriempje en lipbandje groene luiers had, paste ik op advies borstcompressie toe. Dat we een pientere dame hadden bleek al snel, nadat ze een paar keer met grote ogen naar mijn vingers keek, ging ze opeens zelf mee helpen. Dat was een ontroerend lief momentje. Gelukkig is het na het klieven door Tineke en dankzij lactatiekundige hulp van Stefan helemaal goed gekomen met de borstvoeding, ze drinkt nu alweer 7,5 maand en we hopen nog lang samen te genieten van deze bijzondere momenten!

webwinkel bestsellers
Kolftas (Mommybag) Horigen: mét koeltas, vier flessen en vier koelelementen
Horigen Chicture Dubbele Elektrische Kolf 107PP met handgreep voor ombouw naar handkolf
Boezemvriendjes
Weer leverbaar: Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten (30.000 ex. verkocht)
Tot eind 2018: gratis verzonden voor het lage 6% BTW tarief: Het Nieuwe Borstvoeding Boek van Gonneke & Stefan
Feestdagen-aanbieding! Bespaar nu € 25,00 met het Horigen MovePakket
Gedichtenbundel Tiet voor een rijmpje van Marieke Vermunt