banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Mama Mañana - Borstvoedingskleding voor hippe mama's

1-mamamañana.jpgMama Mañana is moeder van een prachtige zoon en dochter. Maar voordat de kinderen er waren was ze al een vrouw die zelfbewust, sportief en sociaal in het leven stond. Ze is een wereldreizigster die onze aardbol heeft verkend van de Turkse hamam tot de Argentijnse pampa's. Mama Mañana geniet van een goed gedekte tafel in de zomer, de geur van het bos tijdens een herfstwandeling, het kraken van verse sneeuw onder haar voeten en de warmte van de eerste lentezon op haar gezicht.

3-mamamañana.jpgMama Mañana beseft hoe bijzonder deze levensfase is, met de zorg voor haar kleine kinderen en de drukte van alledag.
Ze wil het wonder - dat het contact tussen moeder en kind is - ten volle meemaken en voluit genieten van deze periode.

Borstvoeding is een gezonde en natuurlijke manier om dichtbij haar baby te zijn. Daarom ontwerpt Mama Mañana haar eigen borstvoedingskleding.
Waar iedereen kiest voor basic kleuren, gaat Mama Mañana voor een bloemetjesmotief. Mama Mañana heeft een passie voor het leven en koestert haar gezin. Het juiste jurkje helpt daarbij...

Morgen

Mañana is het Spaanse woord voor 'morgen'. Het woord wordt ook vaak min of meer spottend gebruikt: Mañana, Mañana, doe maar rustig, het komt morgen wel (of later)…. Het rustig aan doen, het niet druk maken, dat is een mooi uitgangspunt voor de kleding: je hebt al zoveel om je zorgen over te maken als je net moeder bent geworden, dan moet je je niet ook nog zorgen hoeven te maken om je kleding.
Mama Mañana, want morgen, als je mama bent… !

2-mamamañana.jpgHoe werkt de voedingsjurk van Mama Mañana?
Het jurkje is in A-lijn gesneden. De lange lintjes aan beide zijden kun je zelf knopen zoals je het wilt: voor, achter, opzij..., net waar je op dat moment zin in hebt. Door de V-hals open te schuiven, kun je je borst aanbieden. Door het middenstuk bij de V-hals blijft het geheel vrij bedekt, zodat je heel discreet kunt voeden.

Made in Holland

De jurken zijn eerlijk geproduceerd door ervaren naaisters. In de toekomst hoopt Mama Mañana ook gebruik te kunnen maken van biokatoen.

Naast voedingskleding verkoopt Mama Mañana panty's, voedingsbeha's van Carriwell en sieraden van Chewelry. Kijk bij de accessoires op de website van Mama Mañana.

Let op: dit is de advertentiepagina van Mama Mañana, adverteerder bij Kenniscentrum Borstvoeding. Lees hier meer over het advertentiebeleid

Gerelateerde artikelen

meer info