banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_bvcomapp.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Campagne van september: De Tandjes!

fab12kleinb.jpgDe Tandjes! De schrik van elke moeder. Tijdens het doorkomen van tandjes kan borstvoeding juist troostend en pijnstillend zijn. Maar het borstvoeden kan ook een tijdje lastig zijn. Is het even lastig? Lees er hier meer over.
Heb je vragen raadpleeg onze FaceBookPagina! En lees hier meer over tandjes.

Op zoek naar meer informatie?

Gebruik de knoppen in de bovenste rode balk. Of ga gelijk naar het Borstvoeding A-Z menu. Via de tags, kom je precies bij het artikel dat je zoekt. Helemaal rechts bovenin de rode balk vind je het vergrootglas. Voer je trefwoord in en je krijgt de artikelen die je zoekt in beeld.
Verder lezen? Kijk voor een selectie goede boeken in relatie met borstvoeding en voor andere accessoires in de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.
Fijn in gebruik is de BvcomApp voor iPhone. Net zoals de Graphico BabyGroeicurven geschikt voor iOS en Android. Spreek of lees je geen Nederlands? Graphico BabyGroeicurven zijn er ook in het Frans, Duits en Engels.

meer info