banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Juli campagne: borstvoeding, bijvoeding en allergieën

bijvoeden2018.jpgDe campagne van de maand juli hebben we iets breder getrokken. Borstvoeding, bijvoeding en allergieën. Er zijn veel verschillende verhalen. Bijvoeden vanaf vier maanden, bepaalde voedingsmiddelen geven tussen vier en zes maanden om allergieën te voorkomen, bijvoeden na zes maanden. Als nieuwe moeder, raak je verzeild in een zoektocht. Want: 'we willen het allerbeste voor ons kind'.
We merken dat er heel veel vragen zijn en wij doen er alles aan om deze zoveel mogelijk te beantwoorden.
Bijvoeden vanaf zes maanden en dan ook op eigen verzoek van je kindje.
Fijne dag! Via de chat zijn we bereikbaar.
Enne... bij dit warme weer hoef je geen water bij te geven, extra aanleggen is voldoende
Heb je vragen raadpleeg onze FaceBookPagina!

Op zoek naar meer informatie?

Gebruik de knoppen in de bovenste rode balk. Of ga gelijk naar het Borstvoeding A-Z menu. Via de tags, kom je precies bij het artikel dat je zoekt. Helemaal rechts bovenin de rode balk vind je het vergrootglas. Voer je trefwoord in en je krijgt de artikelen die je zoekt in beeld.
Verder lezen? Kijk voor een selectie goede boeken in relatie met borstvoeding en voor andere accessoires in de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.
Fijn in gebruik is de Graphico BabyGroeicurven geschikt voor iOS en Android. Spreek of lees je geen Nederlands? Graphico BabyGroeicurven zijn er ook in het Frans, Duits en Engels.

meer info