banner_bvcom.jpgbanner_webshop.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_bvcomapp.jpgbanner_bmbbv1.pngbannerlivredme2.png
Campagne van mei: Het nut van regeldagen

Vorige maand hadden we het over nachtvoedingen. De campagne van mei gaat over regeldagen. Van die gewone zaken zeg maar, die bij het leven horen.
Regeldagen zijn niet een teken van te weinig melk. Leg niet gelijk de schuld of oorzaak bij jezelf. Geef er gehoor aan en ga er niet tegenin. Koester het en dan regelen jij en je kind het gemakkelijker dan wanneer je er tegen probeert te verzetten! Bij vragen raadpleeg je onze FaceBookPagina! En lees hier alles over regeldagen.

Op zoek naar meer informatie?

Gebruik de knoppen in de bovenste rode balk. Of ga gelijk naar het Borstvoeding A-Z menu. Via de tags, kom je precies bij het artikel dat je zoekt. Helemaal rechts bovenin de rode balk vind je het vergrootglas. Voer je trefwoord in en je krijgt de artikelen die je zoekt in beeld.
Verder lezen? Kijk voor een selectie goede boeken in relatie met borstvoeding en voor andere accessoires in de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.
Fijn in gebruik is de BvcomApp voor iPhone. Net zoals de Graphico BabyGroeicurven geschikt voor iOS en Android. Spreek of lees je geen Nederlands? Graphico BabyGroeicurven zijn er ook in het Frans, Duits en Engels.