April 2020: Nachtvoedingen

drslpn08.jpgdrslpn08.jpgDeze maand aandacht voor nachtvoedingen. Het is werkelijk Heel Hard Nodig. Er is zoveel onbegrip over, er wordt zoveel nonsens over gezegd. Juist door de mensen van wie je zou moeten verwachten dat ze verstand hebben van baby’s en borstvoeding. Vandaag weer een belletje van een moeder in tranen…: ‘Ja, op het CB zeggen ze dat mijn kleine geen nachtvoedingen meer nodig heeft, dat er niets meer inzit, dat hij toch al te veel aan mij vastgeplakt zit, dat hij nu moet leren doorslapen…’
Lieve mensen! Lees mee deze maand!
Kijk voor meer informatie op www.borstvoeding.com. En lezen jullie weer mee op onze FaceBookPagina. We brengen artikelen onder de aandacht die met dit thema te maken hebben. We zijn natuurlijk bereikbaar via de chat. Lees mee! Doe mee! We reageren snel, zoals je van ons gewend bent.
Kijk voor meer informatie via het menu en de knop ‘Artikelen’, of ga naar het Borstvoeding A-Z menu.

Op zoek naar meer informatie?

Gebruik de knoppen in de bovenste rode balk. Of ga gelijk naar het Borstvoeding A-Z menu. Via de tags, kom je precies bij het artikel dat je zoekt. Helemaal rechts bovenin de rode balk vind je het vergrootglas. Voer je trefwoord in en je krijgt de artikelen die je zoekt in beeld.
Verder lezen? Kijk voor een selectie goede boeken in relatie met borstvoeding en voor andere accessoires in de Webshop van Kenniscentrum Borstvoeding.

banner_graphico_engels.jpgFijn in gebruik is de Graphico BabyGroeicurven geschikt voor iOS. Spreek of lees je geen Nederlands? Graphico BabyGroeicurven zijn er ook in het Frans, Duits en Engels.
En natuurlijk zijn de who-groeicurven ook online beschikbaar op deze site: Graphico BabyGroeicurve 0-5 jaar Online

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Gerelateerde artikelen