WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Jenneke Huging

In 1985 kreeg ik van een bevlogen collega het boek 'Luisteren naar kinderen' van Thomas Gordon cadeau. Ik was een nieuwkomer in de kinderopvang en ik werd direct geraakt door Gordons' inzichten over de wijze van omgaan met jonge kinderen.
Nadat ik mijn eerste Gordontraining 'Effectief omgaan met jonge kinderen' had gevolgd, was ik voorgoed verkocht.

Inmiddels ben ik geautoriseerd Gordontrainer en vind in zijn methode nog altijd dé basis voor respectvolle en effectieve relaties. Of het nu gaat om een relatie met baby's, peuters, pubers, partners, collega's of leidinggevenden.

Thomas Gordon heeft niet alleen een mooie humanistische levensvisie; de waarde is dat hij deze ook heeft weten te vertalen in praktische en bruikbare vaardigheden die iedere ouder en professionele opvoeder zich eigen kan maken.

Na de geboorte van mijn dochter heb ik persoonlijk ervaren hoe ik effectief kan communiceren met (heel) jonge kinderen. Inmiddels is mijn dochter een opgroeiende puber met alle ups en downs en heb ik, of beter gezegd: hebben wij, profijt van de visie en vaardigheden die we hebben opgedaan door ons te verdiepen in Gordon. Niet dat ik nu altijd een plezierige en effectieve relatie heb met mijn dochter; integendeel, want ik ben ook maar een mens. Maar als ik vervelende situaties naderhand opnieuw bekijk en mijn kennis van Gordon hierover spiegel; dan weet ik wat ik anders had kunnen doen. En dus effectiever.
Ik leer iedere dag en ervaar dan hoe belangrijk het is om mezelf te kunnen en mogen zijn. Om op te komen voor mijn behoefte met respect voor de behoefte van de ander. Mezelf zijn, is mijn belangrijkste waarde. De methode en visie van Thomas Gordon zijn mijn inspiratie.

Over MonteVioZ

Sinds kort werk ik vanuit mijn eigen bureau: MonteVioZ voor training en coaching Ik richt mij vooral op de ontwikkeling en groei van organisaties en medewerkers.
MonteVioZ staat voor coaching en training waarbij ieder zijn eigen top bereikt. Centraal in alle trainingen en coaching staan: (persoonlijk) leiderschap, (innerlijke) kracht en motivatie.

Missie

Mijn methodiek is erop gericht om mensen trouw aan zichzelf te laten zijn; in persoonlijk leven en werkomgeving. Jezelf zijn èn ruimte geven aan groei en ontwikkeling. "Het is niet de berg die we overwinnen, maar onszelf."

Visie

MonteVioZ is gids in ontwikkelingsprocessen en persoonlijke groei.
De klim naar de top is voor mij even belangrijk als het bereiken ervan.

Werkwijze

Alle activiteiten van MonteVioZ dragen bij aan persoonlijk leiderschap, kracht en motivatie. Ik maak gebruik van onder andere de Gordonmethode, NLP, MBTI, Kernkwaliteiten en waardensystemen. Het uitgangspunt voor alle trajecten is natuurlijk, de behoefte van de klant en het bereiken van het gewenste resultaat.

Foto van de dag: Tja wat moet ik zeggen... #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-01-22://1 2020-01-22T17:03:02Z 2020-01-22T17:03:02Z Tja wat moet ik zeggen... Sandra Redactie

w20120428.jpg

Tja wat moet ik zeggen...
Sandra


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact