WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Jessica Brandwagt

bio_jessica.jpgJessica Brandwagt woont in Deventer en heeft een relatie. Jessica is moeder van James, die op 6 december 2015 na een voldragen en probleemloze zwangerschap een paar uur vóór de bevalling in haar buik is overleden. Jessica besloot uit eigen beweging om haar moedermelk te kolven, omdat ze voorzag dat dit haar zou kunnen helpen in haar rouwwerk. Sindsdien houdt ze een blog bij waarin ze schrijft over deze levensgebeurtenis.

Jessica is na haar studie Slavische talen en letterkunde aan de universiteit Leiden gaan werken voor de Rijksoverheid. Daarnaast is ze gediplomeerd masseur en heeft ze haar eigen praktijk aan huis waarin ze massage combineert met rouw- en verliesbegeleiding. Ook start ze in januari 2019 als online coach bij Stille Levens - Kenniscentrum Babysterfte.
Ten slotte geeft ze lezingen over haar ervaring met het kolven en doneren van haar moedermelk, in het kader van rouw.

Heb je vragen? Voel je vrij een mail te sturen naar Jessica Brandwagt.

Foto van de dag: Grootste lol met voeden #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-05-30://1 2020-05-30T16:03:03Z 2020-05-30T16:03:03Z Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen. Groeten Myrthea Redactie

w20130803.jpg

Ik was vastbesloten borstvoeding te willen geven en had niet eens over fles nagedacht. Ik wilde beslagen ten ijs komen. Dat is gelukt en ondanks alle tegenslag van de bevalling, ging de voeding gelukkig goed toen ik na 24 uur mocht aanleggen. Ruim 5,5 maanden is ze nu en ze groeit ze als kool. Ze heeft nog steeds de grootste lol met voeden (vooral met de laatste slokken van iedere maaltijd) en ik ook. Ik gun dan ook iedere moeder het plezier dat borstvoeding kan brengen.
Groeten Myrthea


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact