graphico_android_promo.jpg

banner_tietzat3b.png

bannerBB2.png

banner_graphicoNL2013.jpg

banner_bvcomapp2013.jpg

Karin Dunning

Karin Dunning (nov 1978) is getrouwd en woont in Haren, onder Groningen. Ze is communicatiedeskundige, freelance webredacteur en bovenal moeder van twee jongens.
De geboorte van Jasper (juli 2007) heeft Karin de ogen geopend op het gebied van borstvoeding. Waar ze eerst ging voor zes maanden exclusief borstvoeding geven, werden dat uiteindelijk 27 ontspannen maanden. Borstvoeding werd, ondanks de weerstand in haar omgeving, een prettige 'way of live'. Martijn (mei 2010) drinkt nu met plezier elke dag zijn bolle buikje vol met melk, naast zijn stukjes fruit, brood en groente. Misschien mag hij van Karin wel doordrinken tot hij zichzelf speent.

Maar zover zijn ze nog lang niet. Als je Karin zou vragen waarom ze lang(er) borstvoeding geeft zou ze je zeggen: 'Omdat het heel gezond is, omdat het fijn is om 'iets te kunnen doen' als mijn kindje ziek is, omdat ik zoveel liefde voel met dat kleintje tegen me aan. Omdat ik geloof in de natuur. Omdat ik mijn kind door de borstvoeding lekker veel bij me is én uit pure luiheid. Ik zou het ingewikkeld vinden om constant in de gaten te moeten houden hoe en wat mijn kind eet en drinkt. Als ie eens een dagje geen zin heeft in eten, dan weet ik altijd dat hij niets te kort komt. Want hij heeft mij nog.'
Sinds december 2010 helpt Karin mee met het redigeren van artikelen op borstvoeding.com.