WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Leonie de Zwarte

bio-leonie.jpgLeonie de Zwarte (1978) houdt van de combinatie mensen en kunst. Zij is daarom zowel werkzaam als beeldend therapeut in de GGZ als autonoom illustrator en schilder. Kunst is voor haar een middel om haar eigen indrukken te verwerken als ook een gereedschap in communicatie en hulpverlening. Veel van haar werk is te bekijken op haar website.

Sinds de geboorte van haar dochter Mieke (2007) verweeft zij de thema's zwangerschap, borstvoeding, kinderen en hun leefwereld in haar beeldend werk. In de periode dat zij borstvoeding gaf aan Mieke maakte zij regelmatig illustraties hierover.

De illustraties die op borstvoedings.com verschijnen gaan allemaal over de combinatie die je als vrouw maakt, tussen borstvoeding geven en je dagelijkse bezigheden. Hopelijk voor velen een inspiratie om lef én doorzettingsvermogen te vinden om je kind de borst te geven en tegelijk jezelf te blijven!

Foto van de dag: Ik ben er trots op #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-11-14://1 2019-11-14T17:03:02Z 2019-11-14T17:03:02Z Hallo! vandaag is het precies anderhalf jaar geleden dat onze dochter Lorelei geboren werd. Op twee keer spruw na hebben we tot nu toe een moeiteloze borstvoedingsperiode achter de rug. We genieten allebei erg van de knuffelmomentjes samen. Het einde is geloof ik ook nog niet in zicht. Ik ben er trots op! En wilde het even met jullie en andere bezoeksters delen. Groetjes, Mareij Redactie

w20140108.jpg

Hallo! vandaag is het precies anderhalf jaar geleden dat onze dochter Lorelei geboren werd. Op twee keer spruw na hebben we tot nu toe een moeiteloze borstvoedingsperiode achter de rug. We genieten allebei erg van de knuffelmomentjes samen. Het einde is geloof ik ook nog niet in zicht. Ik ben er trots op! En wilde het even met jullie en andere bezoeksters delen.
Groetjes, Mareij


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact