WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Leonie de Zwarte

bio-leonie.jpgLeonie de Zwarte (1978) houdt van de combinatie mensen en kunst. Zij is daarom zowel werkzaam als beeldend therapeut in de GGZ als autonoom illustrator en schilder. Kunst is voor haar een middel om haar eigen indrukken te verwerken als ook een gereedschap in communicatie en hulpverlening. Veel van haar werk is te bekijken op haar website.

Sinds de geboorte van haar dochter Mieke (2007) verweeft zij de thema's zwangerschap, borstvoeding, kinderen en hun leefwereld in haar beeldend werk. In de periode dat zij borstvoeding gaf aan Mieke maakte zij regelmatig illustraties hierover.

De illustraties die op borstvoedings.com verschijnen gaan allemaal over de combinatie die je als vrouw maakt, tussen borstvoeding geven en je dagelijkse bezigheden. Hopelijk voor velen een inspiratie om lef én doorzettingsvermogen te vinden om je kind de borst te geven en tegelijk jezelf te blijven!

Foto van de dag: Justin #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-28://1 2020-02-28T17:03:03Z 2020-02-28T17:03:03Z Dit is mijn mooie melkmannetje Justin. Hij is hier ruim elf maanden en drinkt nog heerlijk bij mij aan de borst. De eerste drie maanden heeft Justin bijna ieder uur bij mij gedronken. Zowel overdag als 's nachts waardoor ik op het punt heb gestaan om op te geven vanwege de enorme vermoeidheid. Nu ben ik blij dat ik toch de kracht heb gevonden om door te zetten. Dankzij borstvoeding.com en de telefoontjes met een lactatiekundige! Groeten, Rina Redactie

W20100618.jpg

Dit is mijn mooie melkmannetje Justin. Hij is hier ruim elf maanden en drinkt nog heerlijk bij mij aan de borst. De eerste drie maanden heeft Justin bijna ieder uur bij mij gedronken. Zowel overdag als 's nachts waardoor ik op het punt heb gestaan om op te geven vanwege de enorme vermoeidheid. Nu ben ik blij dat ik toch de kracht heb gevonden om door te zetten. Dankzij borstvoeding.com en de telefoontjes met een lactatiekundige!
Groeten, Rina


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact