WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Leonie de Zwarte

bio-leonie.jpgLeonie de Zwarte (1978) houdt van de combinatie mensen en kunst. Zij is daarom zowel werkzaam als beeldend therapeut in de GGZ als autonoom illustrator en schilder. Kunst is voor haar een middel om haar eigen indrukken te verwerken als ook een gereedschap in communicatie en hulpverlening. Veel van haar werk is te bekijken op haar website.

Sinds de geboorte van haar dochter Mieke (2007) verweeft zij de thema's zwangerschap, borstvoeding, kinderen en hun leefwereld in haar beeldend werk. In de periode dat zij borstvoeding gaf aan Mieke maakte zij regelmatig illustraties hierover.

De illustraties die op borstvoedings.com verschijnen gaan allemaal over de combinatie die je als vrouw maakt, tussen borstvoeding geven en je dagelijkse bezigheden. Hopelijk voor velen een inspiratie om lef én doorzettingsvermogen te vinden om je kind de borst te geven en tegelijk jezelf te blijven!

Foto van de dag: Gezondere voeding is er niet #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-07-22://1 2019-07-22T16:03:02Z 2019-07-22T16:03:02Z Hallo, hierbij stuur ik een mooie foto van mijn zoon Reinier die al bijna negen maanden geniet van mamamelk en als het aan ons ligt dan genieten we daar nog veel langer van! Een gezondere voeding is er niet! Hartelijke groet, Arma Redactie

w20130416.jpg

Hallo, hierbij stuur ik een mooie foto van mijn zoon Reinier die al bijna negen maanden geniet van mamamelk en als het aan ons ligt dan genieten we daar nog veel langer van! Een gezondere voeding is er niet!
Hartelijke groet, Arma


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact