WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Leonie de Zwarte

bio-leonie.jpgLeonie de Zwarte (1978) houdt van de combinatie mensen en kunst. Zij is daarom zowel werkzaam als beeldend therapeut in de GGZ als autonoom illustrator en schilder. Kunst is voor haar een middel om haar eigen indrukken te verwerken als ook een gereedschap in communicatie en hulpverlening. Veel van haar werk is te bekijken op haar website.

Sinds de geboorte van haar dochter Mieke (2007) verweeft zij de thema's zwangerschap, borstvoeding, kinderen en hun leefwereld in haar beeldend werk. In de periode dat zij borstvoeding gaf aan Mieke maakte zij regelmatig illustraties hierover.

De illustraties die op borstvoedings.com verschijnen gaan allemaal over de combinatie die je als vrouw maakt, tussen borstvoeding geven en je dagelijkse bezigheden. Hopelijk voor velen een inspiratie om lef én doorzettingsvermogen te vinden om je kind de borst te geven en tegelijk jezelf te blijven!

Foto van de dag: Moeilijke doorstart #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-09-23://1 2019-09-23T16:03:03Z 2019-09-23T16:03:03Z Na een moeilijke doorstart, waarbij ik hard riep: we gaan het gewoon doen, over een paar dagen zit ik beneden op mijn stoel te genieten van mijn mannetje aan de borst. Marjan Redactie

w20160612.JPG

Na een moeilijke doorstart, waarbij ik hard riep: we gaan het gewoon doen, over een paar dagen zit ik beneden op mijn stoel te genieten van mijn mannetje aan de borst. Marjan


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact