WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Lisette Veldjesgraaf

bio-lisette.jpgLisette is 24 jaar jong, en moeder van twee kinderen. Matthijs van drie en Joas van negen maanden. Onwetend en laconiek als ze begon aan het voeden van haar eerste kind, groeide er langzamerhand een interesse om meer te weten te komen over het onderwerp borstvoeding.
Ze ging veel lezen, op internet en in boeken, waardoor haar interesse een passie werd. Inmiddels volgt ze de opleiding tot contactpersoon van de VBN. Daar waar ze zelf veel informatie miste, hoopt ze als contactpersoon haar steentje bij te kunnen dragen in het op weg helpen van andere moeders. Inmiddels combineert ze het onderwerp borstvoeding met een andere hobby, schrijven: ze is lid van de redactie van het kwartaalblad van de VBN en ze werkt mee aan de vertalingen van de nieuwe hand-outs van Jack Newman voor borstvoeding.com. In de toekomst hoopt ze de opleiding tot lactatiekundige te volgen.

Foto van de dag: mmmmmamamelk! #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-06-24://1 2019-06-24T16:03:03Z 2019-06-24T16:03:03Z 14 januari is mijn kleine meisje drie jaar geworden, en wat een feestje was het, vol lieve mensen, lekkernijen, cadeautjes en mmmmmamamelk! Redactie

w20120206.jpg

14 januari is mijn kleine meisje drie jaar geworden, en wat een feestje was het, vol lieve mensen, lekkernijen, cadeautjes en mmmmmamamelk!


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact