WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Maaike Arts

Maaike Arts is voedingskundige. Van 1990 tot 1996 werkte zij bij de Stichting Wemos in Amsterdam aan de naleving en implementatie van de WHO-code. Hierna werkte ze bij Unicef in achtereenvolgens in Pakistan, Honduras, Viet Nam en Mozambique, waar ze ook gewerkt heeft bij de Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation. Tegenwoordig werkt ze als Voedingspecialist op Unicef's hoofdkantoor in New York en richt zich specifiek op voeding van kinderen in de eerste twee levensjaren. Ze woont daar met haar man en twee zonen (geboren in 1999 en 2003). Ze was columnist voor borstvoeding.com en ze is auteur van het artikel Borstvoeding en HIV. Maaike schrijft op persoonlijke titel.

Foto van de dag: Gezondere voeding is er niet #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2019-07-22://1 2019-07-22T16:03:02Z 2019-07-22T16:03:02Z Hallo, hierbij stuur ik een mooie foto van mijn zoon Reinier die al bijna negen maanden geniet van mamamelk en als het aan ons ligt dan genieten we daar nog veel langer van! Een gezondere voeding is er niet! Hartelijke groet, Arma Redactie

w20130416.jpg

Hallo, hierbij stuur ik een mooie foto van mijn zoon Reinier die al bijna negen maanden geniet van mamamelk en als het aan ons ligt dan genieten we daar nog veel langer van! Een gezondere voeding is er niet!
Hartelijke groet, Arma


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact