WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Maaike Arts

Maaike Arts is voedingskundige. Van 1990 tot 1996 werkte zij bij de Stichting Wemos in Amsterdam aan de naleving en implementatie van de WHO-code. Hierna werkte ze bij Unicef in achtereenvolgens in Pakistan, Honduras, Viet Nam en Mozambique, waar ze ook gewerkt heeft bij de Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation. Tegenwoordig werkt ze als Voedingspecialist op Unicef's hoofdkantoor in New York en richt zich specifiek op voeding van kinderen in de eerste twee levensjaren. Ze woont daar met haar man en twee zonen (geboren in 1999 en 2003). Ze was columnist voor borstvoeding.com en ze is auteur van het artikel Borstvoeding en HIV. Maaike schrijft op persoonlijke titel.

Foto van de dag: Een kwartier na de bevalling #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-01-21://1 2020-01-21T17:03:02Z 2020-01-21T17:03:02Z Heel bijzonder dat ook mijn derde kindje weer een natuurtalentje is! Zo'n kwartier na de bevalling dronk ze goed en intussen loopt de borstvoeding weer als een trein. Zo fijn! We hopen er nog lang samen van te genieten. Groeten, Judith Redactie

w20120703.JPG

Heel bijzonder dat ook mijn derde kindje weer een natuurtalentje is! Zo'n kwartier na de bevalling dronk ze goed en intussen loopt de borstvoeding weer als een trein. Zo fijn! We hopen er nog lang samen van te genieten.
Groeten, Judith


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact