WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Mieke van Rijn-Remans

bio_miekevanrijn.jpgMieke van Rijn-Remans begon haar borstvoedingsloopbaan in 2003 als contactpersoon/medewerkster van VBN. Tot 2013 maakte zij deel uit van de scholingscommissie van deze vereniging. In 2003 trad ze in dienst bij een kraamzorgbureau en verzorgde daar onder andere de informatieavonden over borstvoeding voor aanstaande ouders. In 2008 werd ze lactatiekundige IBCLC en begon ook haar eigen bedrijf: Lactatiekundige Praktijk Uit Volle Borst.
Ze is ook te vinden op diverse ouder- en kindfora en facebookpagina's waar ze informatie en advies geeft aan ouders over borstvoeding. De laatste jaren heeft zij zich vooral gespecialiseerd in de (voedings)problematiek die kan optreden bij kinderen met korte tongriempjes en strakke lipbandjes.

In april 2014 begon Mieke samen met vier collega kraamverzorgenden een Kraamzorgbureau genaamd Kraamzorg Madelief. Inmiddels is het team versterkt met een aantal kraamverzorgenden. Samen verlenen zij kraamzorg in de Hoeksche Waard (Zuid Holland).
Behalve mede-eigenaar is Mieke binnen Kraamzorg Madelief hét aanspreekpunt over borstvoeding en kunnen cliënten gebruik maken van haar diensten als lactatiekundige.

Foto van de dag: Zolang mijn borst geeft... #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-19://1 2020-02-19T17:03:02Z 2020-02-19T17:03:02Z Van gewoon eten moet hij niet zoveel van hebben, af en toe een hapje. Hij groeit en bloeit op moedermelk en ik ben ongelofelijk trots op hem en op mezelf. We gaan nog (hopelijk) lang door…of zoals gezegd in de film Tietzat: zolang mijn borst geeft, geef ik borst. Vriendelijke groet, Evelien Redactie

W20111217.jpg

Van gewoon eten moet hij niet zoveel van hebben, af en toe een hapje. Hij groeit en bloeit op moedermelk en ik ben ongelofelijk trots op hem en op mezelf. We gaan nog (hopelijk) lang door…of zoals gezegd in de film Tietzat: zolang mijn borst geeft, geef ik borst. Vriendelijke groet, Evelien


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact