Doneer ook en maak een mega borstvoedingsstand mogelijk op de NegenMaandenBeurs

9mndbeurs2017.jpg
Wij hebben een droom! Wij willen, net als het MoedermelkNetwerk op de volgende NegenMaandenBeurs deel nemen met een promotionele borstvoeding megastand!

Lees hier meer, verspreid dit bericht via Facebook en Twitter. En: vergeet niet te doneren!

Heerlijk: een tevreden baby aan de borst, altijd verse, gezonde melk bij je en geen gedoe. Dat gun je jezelf, dat gun je iedereen. Soms is het niet zo eenvoudig. Wat dan?
Als je borstvoeding geeft of wilt gaan geven, is het fijn als je laagdrempelig en vrijblijvend jouw vragen kunt stellen. Je zoekt goede informatie, wetenschappelijk gefundeerde begeleiding en realiseerbare oplossingen wanneer er problemen zijn met voeden of met kolven. Borstvoeding met plezier en haalbare doelstellingen; voor iedereen die dat wil. Fris en helemaal van de 21ste eeuw.

Maak het samen met ons mogelijk om op de volgende NegenMaandenBeurs in de RAI een mooie, frisse, mega borstvoedingstand in te richten, die wat betreft aantrekkelijkheid kan wedijveren met commerciele stands zoals die van de kunstvoedingsindustrie.
Een mega borstvoedingsstand waar men niet omheen kan en waar moeders terecht kunnen om te voeden, te kolven, ervaringen te delen en om vragen beantwoord te krijgen van de beste professionals, dus van allerlei lactatiekundigen uit Nederland. Een plek waar je graag heen gaat. Bovendien kun je er, als je doneert, er zelf bij zijn, want onder alle (niet anonieme) donateurs verloten we een aantal toegangskaarten.

Lees hier meer, verspreid dit bericht via Facebook en Twitter. En: vergeet niet te doneren!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden