Kom je ook? 13 & 14 april: Geboortefestival & Borstvoedingsfestival

cover_nwbvboek1.jpgHet weekend van 13 en 14 april, georganiseerd door Kiind, zal de oude fabriekshal HAL25 in Alkmaar krioelen van zwangere vrouwen, baby’s in draagdoeken en rondrennende dreumesen. Zo’n 1200 bezoekers per dag worden verwacht! Zaterdag staat in het teken van zwangerschap en geboorte; de zondag draait het hele programma rond borstvoeding.

Zo komt de bekende Britse geboorte-activist Milli Hill een lezing verzorgen en zijn lactatiekundige Gonneke van Veldhuizen-Staas én Stefan Kleintjes aanwezig om informatie over borstvoeding te geven waar (aanstaande) moeders ècht op zitten te wachten. Zaterdag kun je een geboorteplan maken, dansen met je (buik)baby en oefenen met diverse bevalhoudingen. Zondag is er onder andere een borstvoedingcafé waar je deskundigen het hemd van het lijf kunnen vragen en een lezing over gezonde voeding voor voedende moeders.

PS Gonneke en Stefan signeren natuurlijk Het Nieuwe Borstvoeding Boek! Dit is dé kans om van ons beiden een handtekening te verkrijgen in jouw Nieuwe Borstvoeding Boek. Neem je eigen boek mee of koop het bij ons in de stand.

En ja, natuurlijk is er óók een markt met zinnige, mooie en duurzame spullen. Er is een goddelijke voedingskamer ingericht en er zijn te gekke activiteiten voor kleintjes, zoals als huttenbouwen, broodjes bakken en wobbelyoga. Honger en dorst hoeft niemand te hebben; bio versnaperingen zijn vindbaar op praktisch elke hoek. Een weekend, kortom, dat in het teken staat met verbinden. Verbinden tussen (aanstaande) ouders en deskundigen, maar vooral met elkaar. Want samen, dat is wel zo gezellig.

Meer informatie vind je hier bij geboortefestival of borstvoedingsfestival.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden