De blauwdruk van de baby: borstvoedingsymposium in Enschede

hnbbglowcover.jpegEen baby wordt geboren met verwachtingen. Ouders hebben ook verwachtingen, maar deze komen niet altijd overeen. Wat is normaal bij borstvoeding en wat niet? En voor wie?

Het symposium is bedoeld voor alle zorgverleners die betrokken zijn bij de begeleiding van borstvoeding zoals kraamverzorgenden, lactatiekundigen, verpleegkundigen, verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen en consultatiebureau-artsen van ziekenhuizen en JGZ. Accreditatie is in behandeling voor de volgende beroepsgroepen: lactatiekundigen, verloskundigen, kraamverzorgenden, verpleegkundigen.

Tijd, plaats, kosten en meer weten

Dinsdag 2 april 2019 van 17.30 uur tot 22.15 uur in het auditorium van het Medisch Spectrum Twente te Enschede. Georganiseerd door de Twentse Werkgroep Borstvoeding.
Deelname: € 29,95. De avond biedt een gevarieerd en interessant programma met verschillende sprekers. Zie hier het programma, meer informatie en inschrijven.

Kenniscentrum Borstvoeding, Stefan Kleintjes en Boeken

Tijdens het gehele symposium is er een stand van Kenniscentrum Borstvoeding. Aanwezig zullen zijn o.a. Stefan Kleintjes, lactatiekundige en kinderdiëtist. Wij zullen de volgende boeken meenemen: Het Nieuwe Borstvoeding Boek, Slapen met je baby, Koester je Kleintje en Eten voor de kleintjes – kinderen van 0-4 jaar leren zelfstandig eten.
Wil je er zeker van zijn dat je een of meerdere titels te kunnen verkrijgen? Mail dan naar Stefan Kleintjes en geef je bestelling door. Je boek(en) tijdens het symposium aanschaffen heeft voordelen! Welke…? Dat blijft nog even geheim!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden