De Borstvoeding Widget [foto van de dag]

nwsbrcht-widget.jpgMet de nieuwe Borstvoeding Widget van het Kenniscentrum Borstvoeding kan je elke dag op je eigen pagina, dus in je eigen persoonlijke omgeving, de foto van de dag bekijken. Leuk, want je ziet altijd precies waar jij het wilt de foto van de dag. Op de voorzijde, ook hartstikke handig, verschijnen onder de foto de koppen van de laatst geplaatste berichten op borstvoeding.com. Je bent dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Beweeg je met je muis over de widget, dan kom je met één klik op de achterkant. Daar lees je het verhaal dat bij de foto hoort. Met het schuifje aan de rechterkant schuif je naar onderen.
Leuk: elke dag zien dat borstvoeding geven en borstvoeding nemen de normaalste zaak van de wereld is. Zien voeden doet voeden!

Hoe plaats ik de Borstvoeding Widget op mijn eigen pagina?

Deze Borstvoeding Widget is een klein programmaatje dat functioneert als een mini-website. Het mooie is dat je deze widget heel eenvoudig in je persoonlijke omgeving zoals IGoogle, Hyves, Facebook, WindowsLive, MySpace, Blogger, Bebo, Pageflakes, Netvibes, Piczo of webpagina kunt plaatsen. Klik op de ‘Copy’ button. Kies je eigen favoriete netwerk of webpagina en installeer het Borstvoeding Widget. En niet vergeten: vertel het je vriendinnen zodat ook zij elke dag kunnen genieten van de mooiste borstvoedingfoto.

Elke dag dus een nieuwe foto

Sinds juni 2007 plaatsten we elke week een foto van de week. Eerst was dat maar één foto. Maar later werden dat er meer. Deze foto’s kun je allemaal bekijken in het fotoarchief. Klik daarvoor op de naam boven de foto, dan zie je de mooiste foto’s van die week.

Vanaf nu dus: de foto van de dag

Stuur je mooiste en favoriete borstvoedingfoto naar de fotoredactie! Wekelijks bekijken we de ingezonden foto’s en maken we een selectie voor de foto’s in de Borstvoeding Widget. In het Widgetarchief kun je alle ingezonden foto’s bekijken. En op de homepage zie je natuurlijk de Borstvoeding Widget met de foto van de dag.

Stuur ons altijd de originele, onbewerkte foto. Wij maken daaruit een vierkante uitsnede en verkleinen de foto voor het widget.

Toestemming

Met het insturen van je foto, geef je toestemming aan het Kenniscentrum Borstvoeding om de foto tevens te gebruiken op andere pagina’s op www.borstvoeding.com. Als wij je foto elders op de site gebruiken, stellen we je daarvan altijd op de hoogte. Buiten borstvoeding.com word je foto nooit gebruikt, behalve dan in de widgets.

Met dank aan

Het Kenniscentrum Borstvoeding is Beemway zeer erkentelijk voor de levering en verzorging van het Borstvoeding Widget. Eveneens dank voor Betje van Betje.com voor het ontwerp.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden