WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Benelux Borstvoedingsaward 2015 toegekend aan Kenniscentrum Borstvoeding

bvaward2015-4.jpgDe Benelux Borstvoedingsaward 2015 -een prachtig beeldje- is door Mammae, op woensdag 13 januari 2016, in Belgie overhandigd aan Stefan Kleintjes, eigenaar van Kenniscentrum Borstvoeding voor de website Borstvoeding.com. Mammae: Elk jaar wordt een borstvoedingsaward uitgereikt aan een professionele organisatie die moeders steunt bij borstvoeding. Bij Borstvoeding.com kun je terecht voor een enorme hoeveelheid aan betrouwbare en eerlijke informatie over allerhande thema's rond borstvoeding.

Trots op de motivatie van Louise

Louise, één van de moeders die haar stem gaf aan borstvoeding.com, stuurde Mammae deze motivatie: 'Overal wordt rondgetoeterd dat 'borstvoeding zo goed is' (correct natuurlijk), maar er is maar één plek waar men écht een kat een kat noemt, en zowat àlles wat kan mislopen benoemd wordt, met de bijhorende oplossing én nog vele getuigenissen en echte expertise bij elkaar. Ik heb zo ontzettend veel gehad aan de website www.borstvoeding.com! Zonder hen had ik niet alleen veel vroeger moeten opgeven, ik had me ook zo mislukt en eenzaam gevoeld in dat falen. Door hen weet ik dat de problemen die ik had niet uniek zijn, en bovendien (deels) oplosbaar. Heerlijk. Een dikke pluim. Bij deze dus: ik hoop dat borstvoeding.com mag winnen!'

bvaward2015-5.jpg
Tijdens de feestelijke uitreiking in Houthalen kregen alle winnaars: Heleen en Huig Markus uit Wageningen, Hanne Demunck uit Heppe, de Vlaamse LLL en Radiopresentatrice Anke Buckinx, een prachtig beeldje overhandigd van Martine Boonen die met Eva het bedrijf Mammae runt.
Doutzen Kroes, die de VIP-Benelux Borstvoedingsaward 2015 voor Nederland won, was helaas niet in de gelegenheid om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen. Alle andere prijswinnaars waren er wel.

Steuntje in de rug voor de borstvoeding mama's

Met deze Borstvoedingsawards wil Mammae, het merk achter de internationaal bekende borstvoedingsbeha's, mama's een hart onder de riem steken tijdens hun borstvoedingsperiode. Er kwamen ruim 300 nominaties voor de Tweede Benelux Borstvoedingsawards binnen.

Tip: doe mee aan de Wedstrijd en win een prachtige Mammae VoedingsBH
Foto van de dag: Inmiddels 3 maanden aan het werk #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-21://1 2020-02-21T17:03:03Z 2020-02-21T17:03:03Z Beste borstvoedingsmama's deze opbrengst is van vanavond. Ik geef al bijna zeven maanden borstvoeding en de laatste voeding krijgt onze zoon kunstmelk. Voordat ik ga slapen kolf ik nog een keer. Inmiddels alweer bijna drie maanden aan het werk maar gelukkig heb ik nog genoeg melk! Rosa Redactie

w20130629.JPG

Beste borstvoedingsmama's deze opbrengst is van vanavond. Ik geef al bijna zeven maanden borstvoeding en de laatste voeding krijgt onze zoon kunstmelk. Voordat ik ga slapen kolf ik nog een keer. Inmiddels alweer bijna drie maanden aan het werk maar gelukkig heb ik nog genoeg melk!
Rosa


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact