graphico_android_promo.jpg

banner_tietzat3b.png

bannerBB2.png

banner_graphicoNL2013.jpg

banner_bvcomapp2013.jpg

Preview: 15 pagina's Borstvoeding Boek

bv-200x200.jpgBekijk hier vijftien pagina's uit dit prachtige Borstvoeding Boek van Stefan Kleintjes en Mary Broekhuijsen.

Gesigneerd of voorzien van een speciale boodschap. Ga naar de bestelpagina, vul dat in en je ontvangt het Borstvoeding Boek snel thuis. Ook verkrijgbaar in de erkende boekhandel. En natuurlijk in België via Hofleverancier Boobs-'n-Burps.

Lees hier de laatste reviews.

Reactie van een hoogzwangere vriendin:
'24 februari is onze mooie dochter Femke geboren! Via deze weg wil ik jullie bedanken voor het mooie boek! Ik en ook mijn vriend hebben er veel aan. Vooral in het begin is alles nieuw en soms weet je even niet wat je moet doen en ben je bang dat het niet goed gaat.
We hadden een goeie kraamhulp, maar die is na acht dagen ook weg. Toen hebben we het boek er nog eens goed op nageslagen en veel vragen werden beantwoord. Ik kreeg elke keer als ik een vraag had en het betreffende hoofdstuk las een gevoel van rust en vertrouwen dat het allemaal wel gaat lukken!
Nog steeds blader ik het door. Nu ben ik aan het kolven en wederom worden onze vragen beantwoord! Kortom ik ben een trotse moeder die borstvoeding geeft, mede dankzij jullie boek!

Bedankt, vriendelijke groeten, Thessa Reimer en familie'
Reactie van een hoogzwangere vriendin:
'Jullie borstvoedingsboek ligt aan mijn hoofdeinde, wat een prachtig boek is het toch...'
Uit onderzoek is gebleken dat de kans van slagen bij het geven van borstvoeding het grootst is als je gemotiveerd en goed voorbereid bent. Meer weten? 'Borstvoeding' is een superinformatief én makkelijk leesbaar boek. De auteurs, Mary Broekhuijsen en Stefan Kleintjes, zijn (ervaringen)deskundigen. Zij is zelf moeder en begeleidt al jaren borstvoedende moeders. Hij is kinderdiëtist en beheert de siste borstvoeding.com. Werkelijk alles wat je weten wilt over aanleggen, borstvoeding, werk, afkolven, staat er in. Inclusief aandacht voor de betrokkenheid van de vader. (Tijdschrift WIJ)
Nicole schrijft ons: Wat een heerlijk boek om je voor te bereiden op borstvoeding! Ik ben in april pas uitgerekend maar ik wilde me alvast wat inlezen over borstvoeding dus ben ik naar de bieb gegaan en vond dit boek! Ik heb hem met een sneltreinvaart uitgelezen en vond hem erg duidelijk in alles! Nu heb ik voor mezelf dit boek besteld zodat ik tijdens mijn borstvoedingperiode er vaak genoeg in kan lezen als het nodig is.