Gonneke van Veldhuizen-Staas is de winnaar van Borstvoedingsprijs-2008

nwsbrcht-bvprijs08a.jpgNiemand minder dan Gonneke van Veldhuizen-Staas kreeg op het sbo-borstvoedingscongres in Ede de borstvoedingsprijs 2008 uitgereikt. Gonneke van harte gefeliciteerd, je hebt het verdiend! Maandenlang zat iedereen in spanning, niemand had enig idee wie er met de prijs vandoor zou gaan. Er waren ruim duizend stemmen uitgebracht. Alle kandidaten scoorden goed, maar Gonneke scoorde net iets beter en kreeg daarom van de symposiumvoorzitter Lydia de Raad de Borstvoedingsprijs-2008: een prachtig beeldje van een voedende moeder.
nwsbrcht-bvprijs08b.jpgDe borstvoedingsprijs wordt elke twee jaar uitgereikt voor de beste inzet voor borstvoeding. Een jury, onder leiding van de vorige prijswinnaar -in dit geval Stefan Kleintjes- kiest drie kandidaten uit alle genomineerden en het publiek kiest dan de winnnaar. Lees hier meer over de drie kandidaten.

Gonneke van Veldhuizen-Staas

nwsbrcht-bvprijs08c.jpgGonneke is een zeer kundig lactatiekundige van het eerste uur, die dag en nacht en met veel gevoel moeders begeleidt, en aan de andere kant opvalt vanwege haar enorme kennis van het vak en het internationaal wetenschappelijk onderzoeksmateriaal wat ze daarbij achter de hand heeft. Zij heeft haar eigen website Eurolac.net, een lactatiekundige praktijk, ze schrijft veel artikelen en ze is daarnaast actief op diverse fora, waaronder het Bijvoedingsforum, het forum voor Antroposofie en Kind en BV-profs. Gonneke geeft ook les aan beide opleidingen tot lactatiekundige in Gent en in Hasselt. Daarnaast is ze nog steeds actief binnen borstvoedingsorganisatie LLL. Echt een toppertje en dat mag best gezegd en geprezen worden.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden