Chocomoedermelk nu ook in Nederland verkrijgbaar

nwsbrcht-chocomm.jpgZou jij je kleine schat ook wel eens wat anders willen geven dan gewone moedermelk?
Voordat je eigen moedermelk naar chocolade smaakt, en ook die mooie diepbruine kleur heeft, moet je heel wat chocolademelk drinken. Het kan allemaal veel simpeler.
Lees hier meer over de details van Cécémen de nieuwe chocomoedermelkdrank, en vraag er naar in je supermarkt. Vergeet vooral niet om ook nog even verder te lezen:

1 april!!

en nog meer, uit voorgaande jaren

nwsbrcht-bvpak.jpg
nwsbrcht-macborst.jpg
nwsbrcht-bvchateau.jpgUit de Opzij van april 1999

Overigens bestaat chocomoedermelk toch echt…

Griet uit België meldt ons:

Jullie maken er een aprilgrap van, maar hier komt er soms écht chocomelk uit mama’s borst. Voor de jongste, Seb (negen maanden), is er altijd moedermelk – denk ik toch – maar Joppe kan kiezen tussen ‘gewone moedermelk’ of ‘chocomoedermelk’. Joppe dronk tot 2,5 jaar aan de borst, maar hield het tijdens de laatste maanden van mijn tweede zwangerschap voor bekeken. Sinds de geboorte van Seb lust hij heel regelmatig nog moedermelk uit een beker. Enkele maanden geleden kolfde mama wat moedermelk voor hem en wat bleek: die was bruin!?!? Eens proeven: ja hoor, chocomoedermelk! Heerlijk vond’ie dat! Super vers, lekker zoet, zonder toegevoegde suiker en perfect van temperatuur!
‘k Zal jullie mijn geheimpje verklappen: voor het kolven doe ik stiekem een lepeltje pure cacao in de kolfbeker, zodat die direct oplost in de warme moedermelk en het echt lijkt alsof je chocomelk aan ’t kolven bent. Suiker toevoegen is niet nodig omdat de moedermelk zelf lekker zoet is en als je ’t direct kan drinken is de temperatuur ideaal! Echte een aanrader om grote broer of zus eens lekker te verwennen!

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden