Kenniscentrum Borstvoeding lanceert nieuwe donatiecampagne! Doe je mee?

donatie2016-1.png
Laten we voorop stellen: het gaat goed met borstvoeding.com. Duizenden unieke bezoekers per dag weten onze website te vinden. Op Twitter en Facebook hebben we veel volgers en er zijn veel mensen die enthousiast zijn over onze artikelen, de morele ondersteuning en apps. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren een prachtig netwerk van vrijwilligers, zowel professionals als ervaringsdeskundigen, om ons heen gebouwd. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zou borstvoeding.com niet hetzelfde zijn. Hier zijn wij enorm blij mee!

Maar… feit is ook dat het draaiende houden van borstvoeding.com naast tijd en inzet ook gewoon geld kost. Daarom lanceren wij nu een bijzondere donatiecampagne. In deze flyer laten we zien hoe je Kenniscentrum Borstvoeding kunt steunen, zonder dat het je zelf (extra) geld kost!
Echt waar.

Jouw steun zorgt ervoor dat we naast de vaste kosten om de site draaiende te houden, zoals hosting, ontwikkeling en technische ondersteuning, ook geld kunnen steken in (spannende) nieuwe projecten, campagnes en in het verbeteren van bestaande onderdelen van borstvoeding.com.
Zo blijven we ook in de toekomst dé site voor eerlijke en betrouwbare informatie en begeleiding over borstvoeding en een plek van herkenning en morele steun voor ouders die borstvoeding geven.

Ga direct naar de Donatieflyer en doe mee! Dan kunnen wij dit werk blijven doen. Dank je wel!!

De komende maanden belichten wij regelmatig de verschillende manieren waarop je borstvoeding.com kunt steunen. En houden we je op de hoogte van het verloop van deze campagne.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden