WebshopBv.com
banner_bvcom.jpgbanner_webshop1.jpgbanner_graphico_nederlands.jpgbanner_vbtb20173.bmp bannerlivredme2.png
Luier aanbiedingen
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Heb je vragen over borstvoeding? Lees Het Nieuwe Borstvoeding Boek
Koop bij Bol.com en steun vanzelf Kenniscentrum Borstvoeding
Handboek Bijvoeding met #kleintjesmethode
Wij kunnen je steun gebruiken, koop bij ons!
Steun Kenniscentrum Borstvoeding donatiecampagne (2): Bol.com toegelicht

Cadeauwinkel
Onlangs zijn wij een bijzondere donatiecampagne gestart waarin wij manieren aandragen waarop je Kenniscentrum Borstvoeding kunt steunen, zonder dat het je zelf (extra) geld kost! De komende maanden belichten wij regelmatig de verschillende manieren waarop je ons kunt steunen en wij trappen af met Bol.com.

Hoe steun je Kenniscentrum Borstvoeding via Bol.com?

Bol.com betaalt een commissie voor elke bestelling die via borstvoeding.com gedaan wordt. Het maakt niet uit wat je koopt: van elke aankoop gaat een klein percentage naar Kenniscentrum Borstvoeding. Of je nu rechtstreeks naar Bol.com gaat of je via dit boek en de zoekfunctie naar je aankoop gaat op Bol.com, je betaalt hetzelfde en niets extra's. Alleen dus als je via ons gaat, keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Hoe kunnen we het nog makkelijker maken?

Via borstvoeding.com op een banner klikken en dan aankopen doen! Wij snappen best dat je zoiets snel vergeet. Een handige tip is: Zet een rechtstreekse link op je bureaublad zodat je er aan denkt zodra je achter je computer zit. Van de rechtstreekse link jouw homepagina in de browser maken of de link bookmarken wil ook nog wel eens helpen! Om het allemaal nog makkelijker te maken: dit is de rechtstreekse link om te gebruiken. Met je rechtermuisknop kun je de URL kopiëren en er een snelkoppeling van maken.

Hoe zit het met privacy?

Maak je geen zorgen, wij zien niet wat je koopt of wie er een aankoop doet. Alles wat wij zien is dat er een aankoop is gedaan via onze banners en het bedrag dat wij hiervoor krijgen.

Wat als je nooit bij Bol.com koopt?

Dan zijn er nog een heleboel andere manieren om ons te steunen. Bekijk onze Donatieflyer voor meer informatie & tips!

Gerelateerde artikelen

Foto van de dag: Zolang mijn borst geeft... #borstvoeding tag:www.borstvoeding.com,2020-02-19://1 2020-02-19T17:03:02Z 2020-02-19T17:03:02Z Van gewoon eten moet hij niet zoveel van hebben, af en toe een hapje. Hij groeit en bloeit op moedermelk en ik ben ongelofelijk trots op hem en op mezelf. We gaan nog (hopelijk) lang door…of zoals gezegd in de film Tietzat: zolang mijn borst geeft, geef ik borst. Vriendelijke groet, Evelien Redactie

W20111217.jpg

Van gewoon eten moet hij niet zoveel van hebben, af en toe een hapje. Hij groeit en bloeit op moedermelk en ik ben ongelofelijk trots op hem en op mezelf. We gaan nog (hopelijk) lang door…of zoals gezegd in de film Tietzat: zolang mijn borst geeft, geef ik borst. Vriendelijke groet, Evelien


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Contact