Koop cadeaus voor de decembermaand en steun Borstvoeding.com!

decemberbanner.png
De decembermaand staat weer voor de deur en je bent vast van plan om cadeautjes te kopen voor familie of vrienden. Door te kopen via SponsorKliks of bij Bol.com geef je dan vanzelf, en hélemaal gratis, óók een cadeautje aan Borstvoeding.com!

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel. Voor elke bestelling die via Bol.com (volg deze link) of SponsorKliks (volg deze link) gaat er een commissie naar Kenniscentrum Borstvoeding.

Het maakt niet uit wat je koopt bij Bol.com, of het nou speelgoed voor je kindje is, een goed boek of een vaatwasser. Zolang je de speciale link maar gebruikt om via Borstvoeding.com bij Bol.com te winkelen.
Om het allemaal nog makkelijker te maken: dit is de rechtstreekse link om te gebruiken. Met je rechtermuisknop kun je de URL kopiëren en er een snelkoppeling van maken.

SponsorKliks werkt samen met heel veel verschillende winkels. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Intertoys gaat of je gaat via onze SponsorKliks-link naar de site van Intertoys, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Intertoys ons een commissie uit en profiteert Kenniscentrum Borstvoeding hier direct van!
Om het nog makkelijker te maken heeft SponsorKliks nu ook een App waarin je direct kunt shoppen om ons gratis te sponsoren:

  • Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
  • Apple iOS App: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

In de App geef je eenmalig aan dat je Kenniscentrum Borstvoeding wil steunen en met alle aankopen die je dan via de App doet, steun je ons!

Dit geld kunnen wij weer gebruiken voor nieuwe projecten en verbeteringen. Voor jou dus een kleine moeite, voor ons directe inkomsten.
Wij zien overigens niet wie er iets koopt via SponsorKliks of Bol.com of wat je koopt. Jouw privacy is en blijft gewaarborgd.

Doe mee! Fijn dat je ons steunt.
Namens alle medewerkers.

Ps.: behoefte aan alle initiatieven om Borstvoeding.com te steunen op een rijtje? Kijk hier voor de donatieflyer met het overzicht

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden