Exit Foto van de Dag

beeld_borstvoeding.jpgWe begonnen in mei 2005. Het was spannend, je foto met je kind aan de borst op internet. Grappig genoeg was de eerste foto een vader met baby. Anno nu, 7 september 2017 hebben we ruim 3500 foto’s geplaatst in de elkaar opvolgde rubrieken: fotovandeweek, fotowidget en fotovandedag. Er waren tijden dat we bedolven raakten onder de foto’s. Terwijl we er nooit om vroegen. Vandaag de dag vragen we er regelmatig om en oogsten we amper vijf foto’s in de maand.
Het doel was: borstvoeding laten zien. Allerlei moeders, kinderen en situaties in beeld brengen. In het kader van het normaliseren van borstvoeding. We zijn daar behoorlijk in geslaagd. Overal en iedereen zet tegenwoordig haar borstvoedingfoto’s op internet. Wat ooit begon als een gedurfde actie, is gewoon gewoon geworden.
Daarom stoppen we ermee. Tenzij jullie willen dat de fotovandedag blijft, dat het plaatsen van jullie mooie foto’s op de een of andere manier blijft bestaan. Heb jij een goeie tip voor een manier van plaatsen die wel werkt? We bekijken alle opties serieus en dan horen jullie weer van ons.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden