Groeicurve Online is weer terug!

gc_online.pngDuizendmaal excuses. Het heeft lang geduurd voor de groeicurven weer terug waren. Het heeft op allerlei fronten tegengezeten en het bleek stukken ingewikkelder om een goedwerkende groeicurve te realiseren, dan we gedacht hadden. Helaas speelde geld hierin ook een grote rol. Jullie herinneren je wellicht de actie die we opgezet hebben om donateurs te vinden. Dankzij deze donateurs hebben we bijna € 1000 bij elkaar gekregen. In Muze vonden we een betrouwbare nieuwe partner die voor ons de nieuwe Groeicurve Online ontwikkeld heeft.

Het deed ons pijn dat we jullie geen toegang konden bieden tot de door jullie ingevoerde gegevens of konden ondersteunen door middel van een representatieve groeicurve. We zijn ons ervan bewust dat velen zich juist gesterkt voelen door hun metingen in onze curve in te vullen. Daarom hebben we alles op alles gezet om de groeicurven weer terug online te brengen. En nu is dat moment eindelijk aangebroken. Kijk snel bij de nieuwe Groeicurve Online!

Nu ook mobiel

Je zult direct zien, dat er een aantal dingen is veranderd. Allereerst de vormgeving. Groeicurve Online is zo ontwikkeld dat het ook werkt op je telefoon of tablet.

Bijdrage

Een andere belangrijke verandering is dat we nu een kleine bijdrage vragen. Als je een kind toevoegt aan je account, kost dat € 2,00. Het geld wat zo binnenkomt wordt gebruikt voor verbeteringen, veiligheidsupdates, hosting enzovoorts. Kortom: om Groeicurve Online mogelijk te blijven maken.
Had je al een account op de oude groeicurve, dan zijn je gegevens bewaard gebleven en overgezet naar Groeicurve Online. Log in met je mailadres dat je indertijd gebruikte en je oude wachtwoord. Je kunt dus je oude gegevens weer inzien. Hiervoor hoef je ook geen bijdrage te betalen. Vanzelfsprekend zijn we blij met iedere donatie die helpt om Groeicurve Online mogelijk te maken. Wil je doneren, dan kan dat via onze webshop.

banner-simply.png

Bedankt

Graag bedanken we de mensen van Muze voor de tijd en energie waarmee zij Groeicurve Online hebben gerealiseerd. Als dank voor het werk aan de Groeicurven Online adverteren zij voor het door hen ontwikkelde programma SimplyEdit, de nieuwe manier om je webpagina direct op het web te bewerken. Meer weten? Kijk hier bij SimplyEdit.

FAQ

Aan de slag dan maar! Heb je vragen? Kijk bij de FAQ’s. Staat je vraag en het antwoord er niet bij, mail dan naar de HelpdeskGroeicurve-Online van Kenniscentrum Borstvoeding

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden