Doneer ook! en help de offline groeicurven snel online

Zeer veel excuses. Als gevolg van ernstige storingen op de Groeicurve Online en dientengevolge ook op de server, zijn de komende weken de Groeicurven Online niet bereikbaar. Je kunt nu dus geen wachtwoord aanvragen en de groeicurven niet bijwerken. Overigens: alle ingevoerde data blijven bewaard en komen dan weer beschikbaar. En… Helaas kunnen nu geen gegevens worden opgevraagd.

We zetten alles in het werk om weer zo snel mogelijk online te kunnen. Het is een zaak die een kleine € 3000 gaat kosten. Dat bedrag hebben we niet zomaar bij elkaar.

  • Donaties voor support van herstel voor de Groeicurve Online, zijn welkom op NL57ASNB0707085322 [BIC: ASNB NL21] tnv Stefan Kleintjes, Bedum, ovv donatie groeicurve. Ontvangen donaties worden uiteraard rechtstreeks besteed aan de nieuwe groeicurven online.
  • Als iedereen die dit leest 2 Euro overmaakt, hebben we weer heel snel een heel mooie groeicurve online beschikbaar.

Wat is er aan de hand?

De oude groeicurve-site is al bijna tien jaar, en is onvoldoende mee-ontwikkeld met de komst van moderne van browsers en internetmogelijkheden. Daarom veroorzaakte de oude site ernstige storingen op de server en daarom moesten we van de server af.
Nu komt er dus een frisse, moderne, snel en goed werkende nieuwe groeicurve-online die draait op een eigentijds systeem en die mee-schaalt met het gebruikte medium, zodat je geen aparte site nodig hebt voor tablets. Bovendien is de nieuwe groeicurve online geschikt voor de recente versies van de volgende webbrowsers: Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Uiteraard blijft het gebruik ervan gratis.

Donaties en Crowdfunding

Op korte termijn trachten we een crowdfunding te starten, na de zomer als iedereen terug is, lijkt de handigste tijd. Maar voor wie nu al wil doneren, is er dus ook al een mogelijkheid. We zijn daar zeer open over en houden iedereen op de hoogte van de stand van zaken: zowel van de inkomsten als van de uitgaven.

Fijne zomer! Namens het groeicurve team.
Stefan Kleintjes, Groningen-Bedum lactatiekundige & kinderdiëtist

PS.

Gebruik jij de App’s van Kenniscentrum Borstvoeding? Download ze hier

  • Graphico Baby Groeicurve voor iPhone & iPad http://itunes.apple.com/nl/app/graphico/id555300782?mt=8
  • Graphico Baby Groeicurve voor alle Android toestellen https://www.borstvoeding.com/apps/adgc/android1.html
  • Borstvoeding.com App voor iPhone & iPad http://itunes.apple.com/nl/app/bvcom/id524952963

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden