Gezocht: ouders van baby’s waarbij de tongriem is gekliefd

Voor ons afstudeeronderzoek zijn wij op zoek naar ouders van baby’s waarbij de tongriem binnen zes weken na de geboorte is gekliefd door de verloskundige. De voorkeur gaat uit naar ouders van baby’s waarbij dit niet langer dan twee jaar geleden is uitgevoerd, maar val je hier net buiten, dan is dit ook geen probleem. Wij willen namelijk de ervaringen van ouders rondom dit proces onderzoeken, zodat er in het vervolg zo goed mogelijke zorg rondom dit proces gegeven kan worden.
Het onderzoeken naar ervaringen zullen we doen door middel van focusgroepsessies. Dit zijn bijeenkomsten waarbij ouders aan de hand van verschillende thema’s samen discussiëren over hun ervaringen.
Er zullen in april en mei meerdere focusgroepsessies plaatsvinden op locaties door het hele land, zo is er altijd een bijeenkomst in de buurt van jouw woonplaats. De focusgroepssessie zal ongeveer één uur duren.

Dus… zouje ons willen helpen door jouw ervaringen rondom het klieven van de tongriem van je baby te delen door middel van een interactieve bijeenkomst?
Mail ons voor meer informatie.

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten, Lisa Koster, Martha Abramson en Lisa Breman
4e jaars verloskundigen in opleiding

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden