Een Herculesklus dus

nwsbrcht-update.jpgBorstvoeding.com, de website van het Kenniscentrum Borstvoeding, bestaat al langer dan vijf jaar en daarom zijn we met een klein team, waaronder lactatiekundigen Rieneke en Kirsten, Gonneke van Veldhuizen-Staas van Eurolac, Marquerite en Trix begonnen met het updaten van de oudere artikelen. Soms zijn de inzichten veranderd, soms is de taal wat oubollig, en vaak zijn deze artikelen niet geïllustreerd met foto’s. Daar komt dus verandering in.
Het gros van de wat oudere artikelen kan eenvoudig opgefrist en gaat weer jaren mee, een aantal oude artikelen vervangen we compleet. Het originele oude artikel plaatsen we dan in het verzamelarchief, duidelijk herkenbaar als archiefstuk. Altijd interessant of leuk om nog eens terug te lezen hoe ze er ‘vroeger’ over dachten of over schreven.
Een Herculesklus dus! De oproep die ik hier plaatste heeft effect gehad: er zijn nu vijf deskundigen die met de oudere artikelen aan de slag gaan, en vier of vijf vertalers die nieuwe en herziene Engelse artikelen gaan vertalen.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden