Kiind Magazine geeft een boektijdschrift uit

Ter ere van het vijfjarig bestaan geeft Kiind een boektijdschrift uit met het beste van de afgelopen vijf jaar én een paar spiksplinternieuwe artikelen. Daarvoor zetten zij crowdfunding in. Vijf jaar geleden begon Kiind Magazine met als drijfveer het verspreiden van écht eerlijke informatie over ouderschap. Onafhankelijk van de industrie en zonder advertorials.

Inmiddels is Kiind uitgegroeid tot een groot platform met een mix van originele tutorials en wetenschappelijk onderbouwde artikelen. De toon is consistent: bewust, eerlijk en inspirerend. Groener, eerlijker en vooral inspirerender. Kiind Magazine is voorloper op het gebied van bewust ouderschap. Zij gaat van de gebaande paden af en zoekt tot op de bodem uit hoe het écht zit. Onafhankelijk en informatief voor eigenzinnige ouders.
In drie jaar tijd is Kiind Magazine uitgegroeid tot een volwassen online tijdschrift, gemaakt door enthousiaste professionals op het gebied van ouderschap en onderwijs.

Eerlijke, onafhankelijke informatie over kinderen moet wijder verspreid worden, vinden zij. Daarom is het belangrijk dat het boektijdschrift in iedere boekhandel komt te liggen. Dankzij een grote oplage, kan de verkoopprijs laag liggen, zodat het boek voor iedereen bereikbaar is: 250 full-colourpagina’s voor slechts € 15,00.

Kijk hier om mee te doen met de crowdfunding.

Hier uw advertentie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden